U17-es siker az MFA ellen

Szombaton a Magyar Futsal Akadémia vendégei volt U17-es és U20-as csapatunk az NBI-es bajnokságban. A fiatalabb korosztály értékes sikert aratott, míg az idősebbek ezúttal nem tudtak pontot bezsebelni.

Móra Viktor edzői értékelése az U17 meccséről: Jól kezdtük a mérkőzést, mert gyorsan nagy helyzeteket alakítottunk ki, habár azok akkor még kimaradtak. Mezőnyben nagy küzdelem folyt, a hazai csapat szerezte meg a vezetést. Második félidőre tudtunk magasabb fokozatra kapcsolni és többször alkalmaztuk a kapusunkat a mezőnyben. Ez vezetett ahhoz, hogy majdnem két ugyanolyan gólt szerezzünk, ezzel megfordítottuk a mérkőzést. A meccs hajrája számunkra a védekezésről szólt, helytálltak a fiúk. Nagyon gratulálok a csapatnak. Visszavágtunk az MFA-nak.

Móra Viktor edzői értékelése az U20 meccséről: Nem tudtunk kellően belepörögni ebbe a mérkőzésbe, és ez látszódott is a játékunkon. Túl lazák és körülményesek voltunk. Nem igazán jöttek azok az elemek, amiket a srácok meg tudnak csinálni. Ahogy mondani szokás, ezt a meccset el kell felejteni és koncentrálni kell az utolsó hat fordulóra.