Hazai pályán folytatódik a felsőházi rájátszás

Április 24-én, 18:30-tól folytatja hazai pályán az élvonalbeli felsőházi küzdelmeket az SG Kecskemét Futsal alakulata.

A magyar válogatott világbajnoki pótselejtezője miatt volt hosszabb szünet az NBI-ben, ám hétfőtől folytatódnak a küzdelmek a minél előkelőbb pozíciókért.

A hírös városiak a dobogó harmadik fokáról várhatják a következő megmérettetést, amely igazán izgalmasnak ígérkezik a DEAC ellen, hiszen mindösszesen egy pont választja el egymástól a két gárdát.

Az alapszakaszban, Magyar Kupában is végletekig kiélezett meccseket játszottak egymással a felek, és várhatóan ez hétfőn sem lesz másképpen 18:30-tól a Messzi István sportcsarnokban.

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai: Az edzések megszervezése, és a forma fenntartása nem volt egyszerű feladat számunkra, hiszen a sérülések és válogatottbeli elfoglaltságok miatt korlátozott létszámban tudtunk csak készülni. Jó hír, hogy a héten visszatértek többen, a maródiak közül is vannak, akik hétfőn már talán bevethetőek lesznek. Talán így kicsit jobb helyzetben leszünk, mint a legutóbbi meccseink alkalmával. Roppant fontos időszak következik a csapat életében. Közel vagyunk hozzá, hogy céljainkat elérjük, de ehhez kellenek a további győzelmek. A DEAC ellen a szezonban már több szoros összecsapásunk volt, és most is arra számítok, hogy kiélezett csata következik. A nagyobb szünetek után a tapasztalat azt mutatja, hogy nem megy minden gördülékenyen a pályán, ezért különösen koncentráltnak kell lennünk. Egy újabb siker nagy erőt adna számunkra a folytatásra és a végső célok elérése érdekében. Megvan a tervünk, hogyan legyünk eredményesek. Bízom a csapatomban, és a sikerben. Szurkolóinkat várjuk nagy szeretettel!

SG Kecskemét Futsal – DEAC
Férfi futsal NBI felsőházi rájátszás 6. forduló
2023.04.24., hétfő 18:30
Messzi István Sportcsarnok

Aktuális tabella ide kattintva

Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

🍕➕🎟🎟🟰😍
A mérkőzésre páros belépő jár, ha a Gurman Balkan Grilltől rendelsz Scoregoal Pizzát!