Rigó László szerint készen állnak a szerdai kupaderbire

Gőzerővel készül a kupavisszavágóra az SG Kecskemét Futsal együttese. A Veszprém 4-3-ra tudott nyerni hazai környezetben, így ha a szerdán 19 órakor kezdődő visszavágón egy góllal tudna nyerni a hírös városi alakulat, akkor jó eséllyel kvalifikálná magát a Kecskeméten rendezendő négyes döntőbe. Feltéve persze, ha az idegenben lőtt gólok száma is nekik kedvez a lefújáskor.

Rigó László, az SG Kecskemét Futsal kapusa és csapatkapitánya bizakodva várja a megmérettetést. Őt kérdeztük, hogyan látja az esélyeket.

-A héten egy edzőmeccs szerepelt a programunkban, ami kiválóan szolgálta azt, hogy ne essünk ki a meccsritmusból. Sok mindent tudtunk gyakorolni, sokkal hatékonyabban, mintha azt csak edzésen tettük volna – mutatott rá Rigó László.

Mindenki maximálisan a szerdai meccsre fókuszál

-Mindenki a célra fókuszál, azaz hogy kiharcoljuk a négyes döntőt a Veszprém megverésével. Én úgy érzem, hogy az edzéseken is mindenki a maximumot nyújtja, és már alig várja, hogy megmutassuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat. A Veszprém fizikális gárda, a centerjátékra építenek. Fel kell vennünk velük a versenyt fizikálisan nekünk is, ezért az edzéseink is így lettek összeállítva speciálisan.  Fontos lesz továbbá, hogy a koncentrációnkat kinyújtsuk a teljes 40 percre, mert ez okozott problémát az első mérkőzésen is. Videón is kielemeztük ellenfelünket, a legutóbbi meccset. Én úgy gondolom, hogy mindenki készen áll, hogy a legjobbját nyújtsa. Természetesen a húsvét alatt sincs megállás, készülünk gőzerővel. A találkozót a klubvezetést ingyenessé tette, hogy minél többen kilátogassanak. Nagyon bízom benne, hogy sokan eljönnek, és biztatnak majd minket a Messzi István sportcsarnokban szerdán 19 órától!