Bencsik: mindenki a szívét-lelkét kiteszi a pályára

A Magyar Kupa negyeddöntőjének első meccsén 4-3-ra a Veszprém nyert, így teljesen nyílt a Final Fourba való kerülés kérdése. Szerdán 19 órától az SG Kecskemét Futsal a Messzi István sportcsarnokban fogadja a bakonyiakat, ráadásul a szurkolók ingyen látogathatják a rendkívül parázsnak ígérkező összecsapást. Bencsik Roland egyszer már betalált a párharcban, őt kérdeztük, hogy látja az esélyeket.

-Kiváló hangulatban, pozitív szemléletben készülünk a szerdai megmérettetésre – kezdte Bencsik Roland, aki az odavágón góllal terhelte meg a veszprémi kaput. – Kemény edzéseket végzünk, mert voltak erőnléti problémáink az első mérkőzésen. Mindenki érzi a súlyát az előttünk álló összecsapásnak, és természetesen az a célunk, hogy mi harcoljuk ki a négyes döntőt.

A saját játékunkra kell koncentrálni

-Kellemetlen ellenfél a Veszprém, nekünk az az elsődleges feladatunk, hogy ne vegyük fel az ő stílusukat, hanem a saját eltervezett taktikánkat hajtsuk végre teljes mértékben. Az első meccsen is akkor voltunk eredményesek, mikor ehhez tartottuk magunkat. A feladat adott, egyszerű dolgunk biztosan nem lesz, de abban biztos vagyok, hogy mindenki a szívét-lelkét kiteszi majd a pályára. Nagyon várjuk a szurkolókat, én személy szerint nem sok embert ismerek itt Kecskeméten, de akit csak lehetett mozgósítottam, hogy jöjjön el feltétlenül, és támogasson minket a lelátóról. Közös erővel kivívhatjuk a Final Fourt!


SG Kecskemét Futsal – Balaton Bútor FC Veszprém
Magyar Kupa 4. forduló, második mérkőzés
2022.04.20., szerda 19:00
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok
A belépés ingyenes!

Az első meccset 4-3-ra a Veszprém nyerte. A továbbjutás tekintetében számít az idegenben lőtt gólok száma.

advanced-floating-content-close-btn