Biró Attila történelmet írna

Biró Attilával a szerbek elleni edzőmeccseken is számolt a felnőtt férfi futsal-válogatott szakmai stábja. Az SG Kecskemét Futsal játékosa nagy élményként élte meg most is az összetartást, innentől viszont már a Magyar Kupa Final Four kiharcolására fókuszál az egész csapattal egyetemben.

-Intenzív öt napot töltöttünk együtt a válogatottal, és két edzőmeccs is szerepelt a szerbek ellen a programban – mesélte Biró Attila. – Annak ellenére, hogy nem tudtak teljes kerettel kiállni, nagyon megnehezítették a dolgunkat mindkét összecsapáson. Teljesen más volt a tempó, mint legutóbb a norvégok és San Marino ellen. Örülök, hogy sok játékperchez jutottam, illetve annak is, hogy az első meccsen győzni tudtunk ellenük 3-1-re. A másnapi „visszavágón” 1-1-es döntetlent értünk el, azzal sem lehetünk elégedetlenek. Mostantól a szeptemberi vb-selejtezőkre készülünk majd a válogatottal – mutatott rá.

Teljes fókusszal a szerdai kupameccsre

– Mindenképpen szeretnénk kiharcolni a Final Fourt, teljes gőzzel készülünk a meccsre. Most is parázs összecsapás van kilátásban, hiszen a Veszprém szeretné a címet megvédeni, mi pedig történelmet írni, és a kecskeméti futsal történetében először kivívni a négyes kupadöntőt. Úgy gondolom, hogy hazai pályán minden esélyünk meglesz a győzelemre. Az egész csapat a teljes fókuszt erre a meccsre irányítja most. Szurkolóinkra igazán nagy szükségünk lesz. Nagyon remélem, hogy sokan kilátogatnak, és buzdítanak minket szerdán! – bizakodott a székely játékos.

(fotó: mlsz.hu – Biró Attila 3-as mezben)