Rajtra készen várja a hétfőt a csapat

Augusztus 15-én, hétfőn 18:30-tól a Haladás ellen kezdődik meg a bajnoki évad az SG Kecskemét Futsal számára Szombathelyen.

A tavalyi címvédő most is aktív volt a nyáron, és brazil légióssal, valamint magyar válogatott játékossal, Rutai Balázzsal erősítették meg az amúgy is igen erős keretüket.

A kecskeméti gárda vezetősége sem dőlt hátra, hiszen a magyar válogatott Pál Patrik, a szerb center Stojan Milovac, valamint Sánta Attila és Nyerges András leigazolásával sikerült még ütőképesebbé tenni a csapatot.

A felkészülés alatt két edzőmeccset is vívtunk a vasiakkal, az egyiken vereséget szenvedtünk, majd a következőn már 4-4-es döntetlenre végeztünk velük szemben.

-Kemény munkát végeztünk a felkészülés során, és már vannak tapasztalataink a Haladásról, hiszen két edzőmeccset is vívtunk velük – mondta Marko Gavrilovic sportigazgató. -Tudjuk jól, hogy a címvédő, kiváló játékerőt képviselő Szombathely ellen kell bizonyítanunk az első fordulóban. Számunkra minden egyes meccs kiemelt fontosságú lesz, nem teszünk különbséget az ellenfeleink között. Mindig győzni szeretnénk, és ez lesz a cél már hétfőn az első fordulóban is. Nagyon kiélezett küzdelmek várhatóak az alapszakaszban a felsőházi helyekért (1-6. helyek), így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hangulatban kezdjük meg a bajnokságot. Tisztességgel felkészültünk, megvan a tervünk arra, hogyan lehetünk eredményesek a Haladással szemben. Bízom a játékosaimban, és abban, hogy ponttal, vagy pontokkal térhetünk haza majd a nyitófordulót követően – mutatott rá a szerb szakember.

Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI alapszakasz 1. forduló
2022.08.15., hétfő 18:30
Haladás sportcsarnok

A mérkőzésről élő stream itt: