Két fontos hazai összecsapás előtt a csapat

Október 4-én az Újpest látogat a Messzi István sportcsarnokba, majd pénteken a Haladás lesz a vendég Koós Károly tanítványainál. A lila-fehérek elleni összecsapás kiemelten fontos lesz, hiszen egy esetleges győzelemmel már 7 pont előnybe kerülne a középmezőnyhöz képest az SG Kecskemét Futsal együttese.

A felkészülés során kétszer is találkoztak a csapatok a nyáron, és mindkét alkalommal a kecskemétiek nyertek.

A pontvadászatban Koós Károly tanítványai állnak jobban, jó szériában vannak, hiszen a legutóbbi négy meccsükön háromszor győztek, és egyszer ikszeltek.

A fővárosiak hullámzóbb teljesítményt nyújtanak, ám az előző fordulóban is megszorongatták a tavalyi bajnok Haladást, tehát jól látszik, hogy veszélyes alakulattal csap össze hétfőn 19 órától az SG Kecskemét Futsal.

Koós Károly vezetőedző hazai pályán folytatná csapatával a jó sorozatot:

-Valóban jó sorozatban vagyunk, ám nem szabad, hogy elbízzuk magunkat, hiszen még a bajnokság elején járunk, és minden egyes mérkőzésnek óriási jelentősége van. Nem lesz ez másképp az Újpest ellen sem. Ha szeretnénk a felsőházba kerülni idén is, akkor a hazai meccseinket nyerni kell, és kellenek az idegenbeli bravúrok is. Tisztában vagyunk vele, hogy erős csapatról van szó, az éllovasokat is nagy küzdelemre késztették az előző fordulókban. Ettől függetlenül nekünk nem lehet más a célunk, csakis a győzelem. Ezért mindent megteszünk majd, éhesek vagyunk a sikerre. Szurkolóinkra nagyon számítunk, fontos lesz, hogy minél többen biztassák a csapatot ezen a fontos összecsapáson!

SG Kecskemét Futsal – Újpest FC-220Volt
Férfi futsal NBI, 6. forduló
2021.10.04., 19:00
Messzi István Sportcsarnok


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

A jelenlegi járványügyi szabályozások értelmében továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni a sportrendezvényeket. A 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a csarnokba.

Live stream azok számára, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre személyesen: