Jobban kell koncentrálni a folytatásban

A válogatottak Eb-selejtezői miatti hosszú szünetben is folyamatosan zajlik a munka az SG Kecskemét Futsal együttesénél, csütörtökön este az Aramis SE vendégeiként léptek pályára Koós Károly tanítványai edzőmeccsen.

A hazaiak kétgólos előnyre tettek szert, amelyet a második játékészben előbb kiegyenlítettünk, majd a vezetést is megszereztük, ám a végén az utóbbi időben ránk jellemző pontatlanság és dekoncentráltság miatt az Aramis tudott nyerni.

“Az lett volna ennek az edzőmeccsnek a célja, hogy ritmusban maradjunk és önbizalmat növeljünk. Az egyik fele sikerült is, látszott, hogy jól bírják kondival a srácok, ezzel nincsen gondunk. A második szempont azonban nem sikerült, előjöttek ugyanazok a fegyelmezetlenségek, amelyek az utóbbi hetekben az éles meccseken is. Elkerülhető gólokat kaptunk, és hiába volt rengeteg ziccerünk, vagy túlgondoltuk a befejezést, vagy nem mertük meghúzni a váratlant, kiismerhető volt a játékunk. Örülök, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget biztosítani, de még nagyon sokat kell tennünk azért, hogy visszazökkenjünk a győzelmek útjára. Ennek szellemében kell dolgoznunk tovább, és minél előbb megkezdeni ezeknek a hibáknak a javítását, hogy eredményesek tudjunk lenni, ahogyan arra már korábban is volt példa” – mondta Koós Károly vezetőedző megkeresésünkre.