Fontos mérkőzés vár hétfőn az SG Kecskemét Futsalra

Hétfőn 19:00 órától folytatódik a felsőházi rájátszás az SG Kecskemét Futsal együttese számára az élvonalban. Régi ismerősök látogatnak majd a Messzi István sportcsarnokba, hiszen a veszprémiek trénere, Fehér Zsolt kiváló szakmai kapcsolatban van Koós Károly vezetőedzőnkkel, továbbá Rutai Balázs, egykori játékosunk is ott lesz az ellenfél soraiban.

Besűrűsödik a menetrend, idáig két hónap alatt három meccset játszottunk csak a válogatottak Eb-selejtezői miatt, most pedig egy hónap alatt a maradék öt találkozó kerül megrendezésre.

Az alapszakasz kétszer már összemérte erejét a két együttes, és mindkétszer úgy alakult, hogy az éppen aktuálisan vendégsébe látogató csapat örülhetett a három egységnek.

A felsőházi rájátszás első köre ezzel a meccsel teljessé válik az SG Kecskemét Futsal számára, Koós Károly vezetőedző pedig abban bízik, hogy olyan eredményt sikerül elérni, amivel lesz még esély megcsípni a negyedik pozíciót, és éremért küzdeni majd.

-Ahhoz, hogy esélyünk maradjon a 4. hely megszerzésére, ahhoz mindenféleképpen jó eredményt kell elérnünk hétfőn a Veszprém ellen. Dolgoztunk a megszokott menetrendben, edzőmeccsel igyekeztünk ritmusban tartani magunkat. A héten már teljes mértékben a Veszprémre készültünk. Mánya Szabolcs is visszatér hozzánk a mai napon, bízom benne, hogy a válogatottal aratott győzelem extra önbizalmat ad számára. Mindannyian tisztában vagyunk a mérkőzés súlyával, és egyértelműen a győzelem lebeg a csapat szeme előtt. Szerencsére a sérülések elkerültek minket, bízom benne, hogy ez így is marad hétfőig. Egyedül Rigóra nem számíthatunk eltiltása miatt – mondta Koós Károly vezetőedző a meccset megelőzően.

SG Kecskemét Futsal – Balaton Bútor FC Veszprém
Férfi Futsal NB I Felső-ház 5. forduló
2021.04.19., 19:00
Messzi István sportcsarnok

A meccset az SG Kecskemét Futsal YouTube csatornáján (kattints ide és iratkozz fel) lehet majd követni. Nem szokványos közvetítésnek lehetünk szemtanúi, több kamerával készülnek a szakemberek a mérkőzésre!