Hazai pályán szerezhetjük meg az első pontokat

Augusztus 23-án, hétfőn 19:00 órakor az NBI-es újonc Kistarcsa Futsal együttese látogat a Messzi István sportcsarnokba a férfi futsal NBI 2. fordulójában.

A két együttesnek egymásról még az NBII-es évekből vannak emlékei, akkor bizony a Pest megyeiek többször borsot törtek a kék oroszlánok orra alá. Azóta teljesen átalakultak a keretek, így csak a nosztalgiázás szintjén utalhatunk vissza azokra az időkre.

A felkészülés során is találkoztak egymással a csapatok. Akkor Kistarcsán 4-4-es döntetlen született, rengetek kihagyott kecskeméti lehetőség mellett.

Az NBI-es pontvadászatot a múlt héten mindkét gárda vereséggel kezdte. Az SG Kecskemét Futsal a Debrecen otthonában kapott ki 2-0-ra, míg a Kistarcsa az Újpest ellen 2-1-re maradt alul. Így tehát az augusztus 23-ai összecsapás mindkét gárda számára kulcsfontosságú lesz, hiszen megszerezhetik első pontjaikat az évadban.

Ennek megfelelően extra motivációval várja a hétfőt az SG Kecskemét Futsal is. Koós Károly szeretné, ha mindenki a maximumot nyújtva mutatkozna be a hazai publikumnak:

-A DEAC elleni vereség mentálisan nem fogott meg minket, sőt azt látom a srácokon, hogy még inkább bizonyítani akarják, hogy ez csak egy botlás volt – mondta a vezetőedző. – A Kistarcsa egy kellemetlen, mélyen védekező ellenfél, de ha a saját akaratunkat rájuk tudjuk erőltetni, akkor a győzelem is meglesz. Fontos, hogy ne legyünk görcsösek, és a maximumot tegyük ki a pályára. Nagy segítségünkre lesznek szurkolóink is, akik megkönnyíthetik dolgunkat biztatásukkal. Egyértelműen a három pont megszerzése a célunk, bízom benne, hogy sokan kilátogatnak majd hétfőn drukkolni nekünk a Messzi István sportcsarnokba!

Mánya Szabolcs csapatkapitány úgy véli, itt a lehetőség, hogy megmutassák igazi arcukat:

-Csalódottak voltunk a debreceni vereség miatt, de most itt a lehetőség, hogy megmutassa a csapat az igazi arcát, és megszerezzük első győzelmünket a bajnokságban. A Kistarcsa egy szimpatikus, küzdős csapat, de hazai pályán nekünk csakis a győzelem lehet a célunk. Ebben nagy segítségünkre lehet a hazai közönség. Remélem, hogy lelkes szurkolótáborunkból sokan eljönnek majd hétfőn!

SG Kecskemét Futsal – Kistarcsa Futsal
Férfi futsal NBI, 2. forduló
2021.08.23., 19:00 @ Messzi István sportcsarnok

A jelenlegi járványügyi szabályozások értelmében továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni a sportrendezvényeket. A 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a csarnokba.

Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

Live stream azok számára, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre személyesen: