Öreglaki Norbert is Kecskeméten folytatja

A Ferencváros váratlan NBI-től való visszalépése után ismét megkezdődtek a játékossal való tárgyalások, akivel sikerült megegyeznie klubunknak.

Öreglaki az Aramisban kezdte meg a futsalos pályafutását, amelynek színeiben – éppen legutóbbi csapata, a Fradi ellen – már 19 évesen bemutatkozott az NB I-ben. Négy szezon után a BME-hez igazolt, ahonnan két idény után szerződött Szombathelyre. Eközben végigjárta az utánpótlás-válogatottakat, majd a felnőtteknél is bemutatkozhatott.

A Golyó becenévre hallgató játékos négy szezont töltött el a Haladásnál, az elsőben gólkirály lett, és újabb bajnoki bronzérmet, valamint kupagyőzelmet ünnepelhetett. 35-szörös válogatottnak mondhatja magát, az előző szezonban a Ferencvárosban 11 gólt jegyzett.

– Már két éve is volt megkeresés Kecskemétről irányomba, és a mostani élethelyzet hozta úgy, hogy ismét felvettük egymással a kapcsolatot, és sikerült is megegyeznünk – nyilatkozta Öreglaki Norbert. – Úgy gondolom, hogy egy remek közösségbe kerültem, és jó döntést hoztam, hogy Kecskemétre igazoltam. A szezonnyitón még nem kaptam lehetőséget a bizonyításra, de ez nem ért váratlanul, hiszen még tanulnom kell a taktikai elemeket. Bízom benne, hogy a Kistarcsa elleni, hétfői meccsen már pályára léphetek, szeretnék bizonyítani a stábnak és a közönségnek egyaránt – mutatott rá a 29 éves játékos.