Hasznos edzőmeccset játszottunk az Újpesttel

Február 8-án, hétfőn este edzőmeccset játszott felnőtt csapatunk az Újpest RFC-220Volt együttese ellen. Az összecsapás kiválóan szolgálta a felkészülést a bajnokság folytatására.

-Nagyon örültünk, hogy tudtunk edzőmeccset lekötni az Újpesttel, és úgy gondolom, hogy kiválóan szolgálta a felkészülésünket a hétfő esti találkozó- mondta el Koós Károly vezetőedző. – Háromszor 30 percre bontottuk az összecsapást. Különböző játékstílusokat, taktikákat gyakoroltunk. Az elsőben a védekezésen, a letámadáson volt a hangsúly. A második félórában a mélyebb védekezés, labdaszerzés, kontrákból való támadás volt porondon. A végén pedig az 5 a 4 elleni taktikát gyakoroltuk. Nem az eredményen volt a hangsúly, hanem hogy újra meccsritmusba kerüljünk, és hogy mindenki pályára tudjon lépni. Ennek sikerült eleget tennünk. Innentől kezdve már teljes koncentrációval a hétfői, DEAC elleni meccsre készülünk, majd aztán jöhetnek a felsőházi küzdelmek.

Az SG Kecskemét Futsal február 15-én, 19 órától a DEAC-ot fogadja a Messzi István sportcsarnokban az alapszakasz utolsó meccsén, majd utána a felsőházi rájátszás következik.