Háromesélyes meccsre van kilátás Berettyóújfaluban

Hétfőn Berettyóújfaluban folytatódik az NBI-es pontvadászat az SG Kecskemét Futsal számára. Több hét telt el tétmérkőzés nélkül a válogatott edzőtáborok, és a hamarosan kezdődő litvániai vébé miatt.

A kecskemétieknél Ninoslav Aleksic lesz ott a világtornán a szerb válogatottal, így neki és déli szomszédainknak szoríthatunk majd.

Az elmúlt hetekben természetesen gőzerővel folytatódott a munka a kék oroszlánoknál, rengeteg edzés, csapatépítő és egy gólgazdag Szigetszentmiklós elleni felkészülési meccs szerepelt a programban.

Koós Károly vezetőedző úgy véli, sikerre éhesen várják a hétfőt tanítványai:

-Ahogyan az várható volt már a bajnokság megkezdése előtt, egy nagyon kiélezett pontvadászat lesz az idei, ezt jól tükrözik az eddigi eredmények – hívta fel a figyelmet. – Nagy érvágás számunkra, hogy Aleksic nem lesz bevethető, de egyben büszkeség is a klubnak, hogy játékosunk a világ legjobbjai ellen léphet pályára. A Berettyónál is lesznek hiányzók, ám ettől függetlenül kiélezett csata vár ránk hétfőn. Úgy gondolom, hogy háromesélyes a mérkőzés. A csapatunk éhes a sikerre, mindent megteszünk majd, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk, ezzel lépést téve céljaink felé, hogy odaérjünk a felsőházra az alapszakasz végén – nyilatkozta a kecskemétiek trénere.

MVFC Berettyóújfalu – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI, 3. forduló
2021.09.13., 18:30