U17, U20: Győzelem és döntetlen a nyitányon

Gyulaházán kezdték meg a 2021-22-es bajnoki küzdelmeket az SG Kecskemét Futsal U17-es és U20-as csapatai. A fiatalabb korosztály magabiztosan nyert (3-7), míg az idősebbek döntetlenre végeztek (4-4).

Móra Viktor értékelése az U17 meccséről: A tavalyi évben ebben a korosztályban a mostani ellenfelünk volt a legnagyobb vetélytársunk, emiatt nagy izgalommal vártuk, hogy elkezdjük az idei bajnokságot, pont ellenük. A tavalyi csapatuk teljesen kicserélődött, de nálunk is voltak új érkezők. Első félidőben végig az történt, amit mi akartunk. Letámadtunk, és rögtön visszaszereztük a labdát, ha az épp nem nálunk volt. Második félidőben is rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de azokat csak kevés százalékkal értékesítettük. A vége így is sima lett, aminek örülünk. A mérkőzést a “flúgos futam” jelzővel jellemezném.

Móra Viktor értékelése az U20 meccséről: A meccs szenzációsan indult, mert 15 másodperc után már vezettünk. Nálunk időnként szép futsalos elemeket láthattunk, az ellenfél pedig a center megjátszásával próbálkozott. Nagy volt a küzdelem a pályán, voltak helyzetek itt is, ott is. Második félidőben is kiegyenlített volt a játék, de hozzá kell tenni, hogy kapusunk, Koós Marci életben tartotta a csapatot. Nem volt eszköz, ahol láthattuk volna az időt, és gyanúsan gyorsan vége lett a meccsnek, pedig nekünk jól jött volna még pár perc döntetlennél az ellenfél faultjainak száma miatt is. Gratulálok a fiúknak, főleg azért, mert volt akinek ez volt az első U20-as találkozója.

j

A képen az U17-es együttes látható.