Szerdán edzőmeccsel hangolódunk a bajnoki folytatásra

Az SG Kecskemét Futsal több játékosa (Ninoslav Aleksic, Biró Attila) is válogatottbeli elfoglaltság miatt nem állt rendelkezésre a klub edzésein, ám ez kellemes teher a stábnak, hiszen mindig öröm számukra, ha a keretből meghívót kap valaki hazája legjobbjai közé.

Szerdán 20:30-tól az NBI-be vágyó Szigetszentmiklós ellen játszanak edzőmeccset Koós Károly tanítványai idegenben, majd még pár nap marad a finomhangolásra a bajnokság folytatása előtt. Szeptember 13-án az MVFC Berettyóújfalu vendégei lesznek a pontvadászatban a kék oroszlánok.

„Dicsőség klubunk számára, hogy több játékosunkkal is számolnak válogatott edzőtáborokban. Felkészültünk erre az időszakra, és ehhez igazítottuk a menetrendet. Zavartalanul folyt tovább a munka, és azokat a taktikai elemeket gyakoroltuk, amelyeken érződött az eddigi bajnoki találkozókon, hogy még csiszolásra szorulnak. Szerdán késő este az NBII-es, ám NBI-es álmokat szövögető Szigetszentmiklós vendégei leszünk edzőmeccsen. Szeretném, ha visszaköszönnének azok a dolgok, amelyeket a bajnoki szünetben gyakoroltunk. Utána már a Berettyóújfalu lesz a középpontban, hiszen jövő héten hétfőn ott folytatódik számunkra a bajnoki évad” – mondta el Koós Károly vezetőedző.