Felfokozott hangulat az első kupameccs előtt

Szerdán 18:30-tól játssza a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonását a tavalyi kupagyőztes Veszprém ellen az SG Kecskemét Futsal együttese.

Mint arról már beszámoltunk, a csapat élén változás történt, így már a Darko Ristic-Mánya Szabolcs játékos-edző duó készítette fel a kék oroszlánokat a nagyon fontos ütközetre.

A továbbjutás két mérkőzésen fog eldőlni, április 20-án 19.00 órakor a Messzi István sportcsarnokban lesz a visszavágó, amely végén eldől, melyik gárda lehet ott a Final Fourban (ezt a továbbjutó kilététől függetlenül Kecskeméten rendezik meg május 7-8. között).

-Mindannyian felfokozott hangulatban várjuk a szerdai összecsapást – kezdte nyilatkozatát Darko Ristic. – A Veszprém egy erős csapat, ám úgy gondolom, hogy tisztességesen felkészültünk belőlük, és készen állunk arra, hogy kiharcoljuk a Final Fourt majd a két mérkőzés alatt. A bajnokságban már kétszer találkoztunk, akkor mindkétszer döntetlen született. Most is szoros összecsapásra számítok ellenük. Mindent megteszünk, hogy előnnyel várhassuk majd a kecskeméti visszavágót, győzni szeretnénk egyértelműen – zárta gondolatait a játékos-edző.

Balaton Bútor FC Veszprém – SG Kecskemét Futsal
Magyar Kupa 4. forduló, első mérkőzés
2022.04.06., 18:30
Veszprém, Március 15 Sportcsarnok

élő közvetítés a veszprémiek YouTube oldalán várható