Brusztolós mérkőzésen fontos 3 pont

Nehezen tudta feltörni a Rubeola FC Csömört az SG Kecskemét Futsal alakulata, de a végén megszerezték a megérdemelt három pontot.

Lendületesen kezdett a kecskeméti alakulat, és már az első pillanatoktól kezdve benne volt a gól a játékukban. A kezdeti illetődöttség aztán feloldódni látszott hazai oldalon, és egy-egy villanással a Rubeola is jelentkezni tudott, ám Rigónak nem okoztak gondot ezek a kísérletek. Az első harmada a félidőnek gólt nem hozott, viszont annál több küzdelmet. Az etap derekán több ígéretes helyzete is akadt a hírös városiaknak, a háló azonban nem rezzent, csak oldalról. A szünethez közeledve egyre közelebb járt a gólszerzéshez a Scoregoal, de vagy a kapus, vagy a masszív védelem az utolsó pillanatban menteni tudott. A nagy nyomás alatt aztán megroppant a Csömör, és Bencsik léc alá tartó bombájával megszerezte a vezetést a Kecskemét, 0-1.

Egymásnak estek a gárdák a fordulást után, mindkét térfélen adódott lehetőség, az eredmény azonban nem változott. A felfokozott tempó mellett a hangulat is paprikás lett, és több sárga lap felvillant a játékvezetők zsebéből. Az adok-kapokból végül a Kecskemét jött ki jobban, és Milovac révén megduplázták előnyüket, 0-2. Mindent egy lapra feltéve igyekezett szépíteni a Csömör, ám kinyíltak, és ezt megbüntette kontrából a hírös városi alakulat, 0-3. A hazai csapat azonban nem adta fel, és igyekezetük góllá érett az összecsapás hajrájában, 1-3. További találat már nem született, így ha nehezen is, de megszerezte a kötelező sikert az SG Kecskemét Futsal gárdája.

Marko Gavrilovic sportigazgató értékelése: Úgy gondolom, hogy kontrolláltuk a mérkőzést végig, a mi akaratunk érvényesült. Sok helyzetet kihagytunk, lehetett volna nagyobb is a különbség a javunkra. A legfontosabb, hogy megszereztük a három pontot, és nem sérült meg senki. Mostantól a jövő heti DEAC meccsre készülünk. Bízom benne, hogy a maródiak közül többen is visszatérhetnek már addigra.

Rubeola FC Csömör – SG Kecskemét Futsal 1-3 (0-1)
Férfi futsal NBI alapszakasz 17. forduló (előrehozott)
2022.12.16., péntek 20:00
Dunakeszi Város Magyarság Sporttelepe

https://futsalhungary.hu/meccs/1739289