A hét második meccsén is a győzelem az elvárás

Hétfőn az ELTE-BEAC otthonában diadalmaskodott az SG Kecskemét Futsal alakulata az élvonalban, pénteken pedig a Rubeola FC Csömör vendégei lesznek.

Szeptember végén 8-2-re tudott nyerni a Csömörrel szemben az SG Kecskemét Futsal alakulata, és bár most több sérülés is nehezíti a szakmai stáb dolgát, ezúttal is a győzelem reményében lépnek pályára a kék oroszlánok pénteken.

A tabella utolsó előtti helyén álló Rubeola két nagy pofonba szaladt bele az elmúlt időszakban, így hazai pályán biztosan a bizonyítási vágy fogja őket fűteni, hogy megmutassák, helyük van az NBI-ben.

Ami az SG Kecskemét Futsalt illeti, hétfőn a fővárosban arattak 9-3-as diadalt az ELTE-BEAC ellen, ezzel már zsinórban három meccsen szerezték meg az értékes három pontot.

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai: Ugyan 12 pont előnyünk van a 7. helyezettel szemben, és biztonságban tudhatjuk magunkat a felsőházi tagságot illetően, de ettől függetlenül ugyanazzal az alázattal és koncentrációval kell folytatnunk, mint azt eddig is tettük. Minden egyes győzelemnek, gólnak különösen nagy szerepe lesz abban, hogy majd hányadik pozícióból tudjuk folytatni a felsőházban az alapszakasz lezárulta után. Ezért a pénteki, Rubeola elleni összecsapáson is a maximumot akarjuk nyújtani, és érvényesíteni a papírformát, megszerezni a három egységet. Az év végi hajrában több játékosunk is sérüléssel küszködik. Régóta hiányzik a sorainkból Pál Patrik és Haász Benjámin, most pedig Darko Ristic és Sánta Attila játéka is kérdésessé vált. Bízom benne, hogy a karácsonyi szünet után, 2023-ban már a teljes kerettel tudjuk folytatni a szereplést. Még két fontos meccs vár ránk az ünnepekig, és feltett szándékunk mindkettőn győzni. Az első lépést pénteken idegenben tehetjük meg, majd csütörtökön a közvetlen rivális DEAC ellen itthon. A csömöri csapatban sok tehetséges fiatal, valamint nagy rutinnal rendelkező játékosok is vannak. Nem szabad a tabella jelenlegi állásából kiindulnunk. Végig koncentráltnak kell maradnunk, és a legjobb teljesítményt nyújtani, ha sikeresek akarunk lenni ellenük. Bízom a csapatban és a győzelemben.  

Rubeola FC Csömör – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI alapszakasz 17. forduló (előrehozott)
2022.12.16., péntek 20:00
Dunakeszi Város Magyarság Sporttelepe

Aktuális tabella