A listavezetőnél vendégeskedünk

Pénteken 18:30-kor újabb rangadó vár az SG Kecskemét Futsal csapatára. Ezúttal a listavezető Veszprémhez látogatnak az élvonal 8. fordulójában a kék oroszlánok.

Parázs csaták, színvonalas mérkőzések jellemzik a két csapat múltját, jelenét és feltehetően jövőjét is, így egészen biztos, hogy nem fognak csalódni azok, akik ezt az összecsapást választják majd.

A felsőházi pozíciókért folyó csatában ennek a rangadónak is nagy jelentősége. Ha most az egyik fél megszerzi a három egységet, nagy lépést tehet előre. A házigazda kiváló formában van, még nem kaptak ki idén, de a hírös városiak sem panaszkodhatnak, hiszen ott állnak a tabella 5. helyén pontazonossággal a jelenleg negyedik DEAC mögött.

-A listavezető Veszprémhez látogatunk, akik eddig hét meccsükből hatot megnyertek, egyszer pedig döntetlen játszottak – mondta Marko Gavrilovic sportigazgató. – A jelenlegi formájuk és szervezettségük tekintetében úgy vélem, hogy megérdemelten állnak elől. Nagyon meglepődtem, mikor a szezon elején vezetőedzőjük, Fehér Zsolt azt mondta, hogy idén a felsőházért is komolyan meg kell küzdeniük. Számomra a Veszprém keretének összetétele egyértelműen a legjobbak közé predesztinálta őket. Az eddigi eredményeik is ezt igazolják. Az előző évben is parázs csatákat vívtunk, voltak jó momentumaink ellenük, de győzni nem sikerült. Én úgy gondolom, hogy most jobb csapat vagyunk, mint tavaly, úgyhogy jobb eredményt is várok. A három pontért megyünk Veszprémbe, de tudjuk, hogy ugyanez a szándéka a hazai csapatnak is. Egy közönségszórakoztató csatára számítok, amelyen nüanszok dönthetnek majd. Számunkra nagy lépést jelente a siker, viszont nem szabad, hogy görcsösek legyünk. Hinnünk kell a befektetett munkába, és mérkőzésről mérkőzésre jobbnak kell lennünk.

Veszprém Futsal – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI alapszakasz 8. forduló
2022.10.21., péntek 18:30
Veszprém, Március 15 Sportcsarnok