A listavezető érkezik Kecskemétre hétfőn

Október 12-én, hétfőn 19:00 órakor a Haladás VSE-t fogadja az SG Kecskemét Futsal a Messzi István sportcsarnokban a férfi futsal NBI 6. fordulójában.

Múlt héten az éllovasok közé tartozó Berettyóújfalu ellen nem jött ki a lépés, most pedig egy újabb aranyéremre hajtó gárdával kell felvenni a versenyt. A szombathelyiek Vas és Dróth vezényletével eddigi hat meccsükből ötöt megnyertek, és egy döntetlent játszottak, így a tabella élén állnak. Az SG Kecskemét Futsal két győzelemmel, egy döntetlennel, és két vereséggel a 6. pozíciót foglalja el jelenleg.

A kecskemétieknél sérülések hátráltatják a szakmai stáb munkáját, ám ettől függetlenül Koós Károly vezetőedző bízik a jó eredményben.

– Biztos vagyok benne, hogy a múltheti vereséghez hasonló még egyszer nem ismétlődik meg, vagyunk annyira jó és rutinos csapat, hogy elkerüljük azokat az egyéni hibákat, amelyek akkor a vesztünket okozták – kezdte a tréner. – Korábban a Nyírgyulaj már megmutatta, hogy egy jó hozzáállással bárki ellen, egy Haladás ellen is lehet esélye a kisebb csapatoknak. Miért ne lehetne nekünk is jó produkcióval pontot szerezni? Én bízom a fiúkban, a többi a pályán fog eldőlni hétfőn. Várjuk szurkolóinkat a csarnokba, szükség lesz a biztatásukra!

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
férfi futsal NBI, 6. forduló
2020.10.12., 19:00
Messzi István sportcsarnok

Kérik szurkolóikat, hogy a járványhelyzet miatt fokozottan ügyeljenek a következő szabályok betartására:

  • A csarnokba a bejáratnál történő kézfertőtlenítést követően lehet belépni. 
  • A maszkviselés kötelező az egész csarnok területén! Orrot és szájat eltakarva használják a maszkokat!
  • 1,5-2 méter távolság megtartása, különösen a lelátón! Csak a kijelölt székekre üljenek!
  • A csapatokkal való fizikai kontaktus szigorúan tilos!