Mindkét utánpótlás csapat nyert vasárnap

Móra Viktor és Mánya Szabolcs tanítványai vasárnap megkezdték az U17-es és U20-as NBI-es bajnokságokat. A Kistarcsa vendégeként léptek pályára, és mindkét együttes megszerezte a három pontot.

U20: Kistarcsai VSC – SG Kecskemét Futsal 6-7
jegyzőkönyv

Móra Viktor értékelése: Az U20-asokkal egy izgalmas, utolsó percekben eldőlt mérkőzést tudunk magunk mögött. Volt némi bizonytalanság a mezőnyben, nyilván ez még a futsalban való rutintalanságból adódik. A hat gólt picit soknak érzem, jól használták ki a hibáinkat, elsősorban kontrából voltak eredményesek. Alapvetően viszont gratulálok a srácoknak, mert hajtottak, küzdöttek. Nagyon kellett a csapatnak Nyeste Csaba extra teljesítménye, sokszor elsült a bal lába. Megyünk előre, dolgozunk tovább!

U17: Kistarcsai VSC – SG Kecskemét Futsal 3-5
jegyzőkönyv

Móra Viktor értékelése: Egy nagyon lelkes hazai csapattal találkoztunk. Nem is nagyon értem, hogy lehetett ez egy szoros meccs, mert végig mi uraltuk a mérkőzést, viszont ez sokáig az eredményben nem mutatkozott meg. Kimaradtak a helyzetek, és a végén izgulni kellett döntetlennél. Ekkor az ellenfélnek kigyűlt a hatodik szabálytalansága és szerencsére tudtuk értékesíteni az amúgy nem mindennapi büntetőt. Nagyon akartak a srácok, megérdemelt győzelmet arattunk.

Október 18-án már hazai pályán (NJE Törös Olga sportcsarnok) lépnek pályára a fiatalok, a Nyírgyulajt fogadják 13:00-tól (U17), illetve 14:30-tól (U20).