A fővárosban is sikerült nyerni az ELTE-BEAC ellen

9-3-ra nyert az SG Kecskemét Futsal alakulata az ELTE-BEAC ellen, így a fontos év végi pontvadászatban továbbra is remekül állnak.

A mérkőzés elején ráijesztett a vendéglátó a kecskemétiekre, hiszen egy szabadrúgás-variáció után megszerezték a vezetést, 1-0. A bekapott gól nemhogy megfogta, inkább felébresztette a szunnyadó kék oroszlánokat és Miloviac és Bencsik révén két percen belül fordítottak, 1-2. Az első felvonás további részében is a hírös városiak domináltak, rendre dolgozták ki a helyzeteiket, ám vagy a védelem volt a helyén, vagy a befejezés volt pontatlan. A szünet előtt még Hadnagy villant meg, így 1-3-as állással ért véget az első húsz perc.

Fordulást követően felgyorsultak az események, amint útjára indult a labda, már szedhették is ki a fővárosi kapuból. Újfent Hadnagy volt eredményes, 1-4. Nem szeretett volna Bencsik sem lemaradni erdélyi csapattársától, és a 25. és 26. minutumokban még kettőt szerezve elérte a mesterhármast, 1-6. Megérezte az ízét a gólszerzésnek a kecskeméti alakulat, és még tovább gyakoroltak nyomást az ELTE-BEAC-ra. A 27. percben Mánya először, Hadnagy harmadszor vette be a fővárosi kaput a mérkőzésen, 1-8. Nem esett össze a gólözön alatt a házigazda, s a hajrában két találattal is tudtak szépíteni, amelyek közé egy kecskeméti Milovac-gól is ékelődött, így a végeredmény 3-9 lett az SG Kecskemét Futsal javára.

Marko Gavrilovic sporigazgató értékelése: A mérkőzés eleje döcögősen indult kissé, aztán megmuttatuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat. A második felvonásban még több energiát tudtunk mozgósítani. Pontosan végrehajtották a játékosok, amit elterveztünk, így megérdemelten nyertünk. Még két nagyon fontos meccs vár ránk karácsonyig, amelyeket szeretnénk szintén megnyerni. Pénteken a Csömör vendégei leszünk. Az elsődleges, hogy a regeneráció a helyén legyen, és természetesen taktikailag is felkészülünk belőlük, hogy elhozzuk a három pontot onnan is.

ELTE-BEAC – SG Kecskemét Futsal 3-9 (1-3)
Férfi futsal NBI alapszakasz 15. forduló
2022.12.12.,hétfő 20:15
SPORT11 Sport és Szabadidőközpont

Jegyzőkönyv: https://futsalhungary.hu/meccs/1739276

Aktuális tabella