Rengeteg helyzet és döntetlen Kistarcsán

Háromszor 30 percet játszottak futó órával a csapatok kedden este Kistarcsán. A hazaiak masszív védekezéssel nehezítették meg az SG Kecskemét Futsal feladatát, és bár rengeteg helyzetet kidolgoztak Koós Károly tanítványai a vége 4-4 lett.

A mérkőzésen Ninoslav Aleksicre válogatottbeli elfoglaltsága miatt (Marokkó ellen edzőmeccselnek a vébére készülő szerbek) nem számíthatott a szakmai stáb, míg Darko Ristic még a TFSE ellen szedett össze sérülést, és jobbnak látták, ha még nem terhelik a játékost. Bíró Attilának a fülénél szakadt szét a bőr, őt kórházba szállították, és ellátták, sérülése nem komoly.

Kontrákra rendezkedett be az NBI-es újonc Kistarcsa Futsal, és két meglódulásból kétgólos előnyre tettek szert. Mánya szerezte meg aztán az első hírös városi gólt, majd Hadnagy is betalált, 2-2. A folytatásban tovább dominált az SG Kecskemét Futsal, s Klacsák révén megszerezte a vezetést, 2-3. A fordulatos összecsapás még tartogatott izgalmakat, hiszen két szögletből újra a hazaiaknál volt az előny, 4-3. Hadnagy gyorsan válaszolni tudott (4-4), és ezután is rengeteg lehetőség adódott, hogy megszerezzék az edzőmérkőzésen a győzelmet a kecskemétiek, ám a befejezések pontatlanok voltak, így 4-4-gyel végződött az összecsapás.

Koós Károly vezetőedző értékelése: – Továbbra is a fizikai felkészítésen van a hangsúly. Én úgy gondolom, hogy egy nagyon jó iramú 90 percet tudtunk produkálni. Ellenfelünk szervezetten védekezett, ellencsapásokkal és pontrúgásokkal viszont eredményesek tudtak lenni. Nem zavar egyáltalán az eredmény, mert a TFSE meccshez képest megdupláztuk a helyzeteink számát, azonban a befejezéseken még csiszolni kell. Elégedett vagyok összességében a látottakkal, folyamatosan fejlődünk az eltervezettek szerint. A csütörtöki, Újpest elleni edzőmeccs már más lesz, nyíltsisakosabb összecsapásra van kilátás érzésem szerint.

Kistarcsa Futsal – SG Kecskemét Futsal 4-4
férfi futsal edzőmérkőzés
2021.07.27., 19:00 @ Kistarcsa
Kecskemét gólszerzői: Mánya, Klacsák, Hadnagy 2.

A felkészülés programja (pontos kezdési időpontok még egyeztetés alatt)

07.22., 20:30 TFSE – SG Kecskemét Futsal 1-4
07.27., 19:00 Kistarcsa – SG Kecskemét Futsal 4-4
07.29., 18:00 Újpest – SG Kecskemét Futsal

Edzőtábor Tihanyban augusztus első hetében, két edzőmeccsel
08.02. Újpest – SG Kecskemét Futsal
08.04. Veszprém – SG Kecskemét Futsal

08.06. SG Kecskemét Futsal – FTC

Bajnoki start 08.16, 18:30 a DEAC ellen, idegenben.