Kiválóan érzi magát Kecskeméten az erdélyi különítmény

Hadnagy István és Bíró Attila még csak pár hete van Kecskeméten, ám már megszerették a várost és a csapatba is jól beilleszkedtek. Őket kérdeztük az eddigi tapasztalataikról.

-Nagyszerűen érzem magam Kecskeméten, gyorsan befogadtak minket a srácok, jó a kémia az öltözőn belül és kívül is – mondta Hadnagy István. Tetszik nagyon a város, bár még sok mindenre nem volt időnk, feszes tempóban zajlik a felkészülés, de igyekszünk felfedezni a helyeket. Külön öröm számomra, hogy barátnőm is velem tudott jönni, sokat számít számomra, hogy itt van velem. Az eddigi két edzőmeccs szerintem nagyon jól szolgálta az alapozásunkat, és pozitív csalódás volt számomra, hogy az újonc csapatok is ilyen magas színvonalat képviselnek Magyarországon. Igaz, Kistarcsán nem tudtunk nyerni, de úgy gondolom, hogy uraltuk azt a mérkőzést is, és ha a befejezések pontosabbak lesznek a bajnoki rajtra, akkor bárki ellen eredményesek lehetünk. Csütörtökön az Újpesthez látogatunk, az egy komoly erőmérő lesz, hiszen tapasztalt együttes. Összességében minden a legnagyobb rendben van, alig várom már, hogy elkezdődjön a bajnoki szezon, és szurkolók előtt bizonyíthassunk tétmeccsen! – jelentette ki a játékos.

– Ez a harmadik hét, amelyet megkezdek Kecskeméten, és csak pozitív impulzusok érte eddig- mesélte Bíró Attila. – Családias hangulat uralkodik a klubnál, gyorsan sikerült a beilleszkedés. A város csendes, nyugodt, tetszik a főtér és környékén található éttermek, már megvannak a kedvenc helyeim is. A bizonyítási vágy erős bennem, szeretnék jó játékkal bemutatkozni a magyar élvonalban. Az edzőmeccsek eddig nagyon jól szolgálták a felkészülésünket. A legutóbbi meccsen sérülést szenvedtem, a fülcimpámnál szakadt fel a bőr, és intenzíven vérzett, de sikerült a kórházban összevarrni, bizakodom benne, hogy csütörtökön már tudom vállalni a játékot az Újpest elleni edzőmérkőzésen. Győzni akarunk minden meccsen, és a lehető legjobb rajtot venni majd a pontvadászatban augusztus közepén – mutatott rá az erdélyi futsalos.

advanced-floating-content-close-btn