Újpesti edzőmeccsel hangoltunk a felsőházi folytatásra

Az Újpest FC-220Volt vendégei voltunk csütörtökön késő este a fővárosban. A felkészülési mérkőzésen tíz gól esett, ebből négyet az SG Kecskemét Futsal jegyezhetett.

Mint azt Koós Károly vezetőedzőtől megtudtuk, ezúttal is azon volt a hangsúly, hogy azokat a taktikai elemeket ültessék gyakorlatba, amelyeket edzéseken gyakorolnak. A feladat a vereség ellenére sikeresen zárult, sok pozitív impulzus érkezett a pályáról a szakember felé.

“Elkerülhető gólokat kaptunk ezúttal is, és támadásban sem voltunk elég koncentráltak, sokszor indulatból játszunk, ezen kell leginkább majd javítanunk a jövőheti, felsőházi folytatásig. A koncentráció fenntartása az egész meccsen szükséges, akkor lehetünk csak eredményesek, ha saját magunkkal foglalkozunk, és nem másokkal, külső tényezőkkel. Összességében jól szolgálta a felkészülést ez a mérkőzés is, látszanak a pozitívumok és a hiányosságok is. A DEAC ellen folytatódik számunkra a bajnokság, és most a legfontosabb az volt, hogy idegenben, hasonló borítású pályán tudjunk meccset játszani és gyakorolni a saját dolgainkat. A következő egy hétben azon kell dolgoznunk leginkább, hogy a védekezésünk koncentráltabb legyen, és a befejezéseknél is higgadtak maradjunk” – összegzett a vezetőedző.

fotó: facebook.com/ujpestfutsal

advanced-floating-content-close-btn