U17, U20: Egy győzelem, egy vereség a Rubeola ellen

Vasárnap a Rubeola FC korosztályos csapatait fogadták az SG Kecskemét Futsal fiataljai. Az U17 meggyőző sikert aratott, míg az U20-asok kemény csatában maradtak alul.

Móra Viktor edzői értékelése az U17 meccséről: Az év egyik legérettebb játékával rukkoltunk elő a Rubeola ellen. Az ellenfélnél voltak hiányzók, mi megfelelő létszámmal, majdnem teljes kerettel tudtunk kiállni. Ez meg is látszott, mert a srácok nem spóroltak az energiával, és végig letámadtuk ellenfelünket, amiből sok labdát szereztünk. Védekezésben fegyelmezettek voltunk, támadásban jöttek a jó egyéni teljesítmények. Kajtár Matyit muszáj vagyok kiemelni, aki nyolc góllal, és kiemelkedő játékkal vette ki a részét a sikerből. Nagy gratuláció a srácoknak, mindenki hajtott becsülettel. Ezzel a győzelemmel feljöttünk a második helyre, amit szeretnénk továbbra is megerősíteni!

Móra Viktor edzői értékelése az U20 meccséről: Ebben a korosztályban a Rubeola FC áll az első helyen. Volt okunk nekik visszavágni, mert az odavágó is pikáns találkozónak bizonyult. Megint megléptük a kapust lehozós taktikánkat, ami oda vezetett, hogy előnnyel mentünk félidőre a listavezető ellen. A fordulás után is folytattuk a játékunkat, és nagyobb odafigyeléssel el is léphettünk volna, ehelyett hiba csúszott a védekezésbe, és gólt kaptunk. Kezdett elfogyni a muníció, így sajnos kikaptunk a meccs utolsó 10 percében. Sajnálom a fiúkat, mert megint volt, aki 38 percet játszott, mindenki küzdött, de ezért most sem adtak pontot. Ettől függetlenül a listavezető Csömör ellen ki lehet kapni, de biztos vagyok benne, hogy ebben az évben is sokszor lesz még olyan, hogy hasonló játékkal mellénk fog csapódni a szerencse.

advanced-floating-content-close-btn