Történelmi siker kapujában

Csütörtökön 18:30-kor a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágója következik a kecskeméti futsalosok számára. A kék oroszlánok háromgólos előnnyel mehetnek bele a párharc második felvonásába, ám hogy a történelmi sikert elérjék, a legjobb arcukat kell mutatniuk.

A veszprémi összecsapás kiválóan alakult kecskeméti szempontból, hiszen 3-0-ra nyertek, és ezzel nagy lépést tettek a négyes döntő felé, amelynek kiharcolása a klub történetében először sikerülhet.

A legutóbbi bajnokin elszenvedett vereség miatt kárpótlásként a szurkolóknak ingyenessé tette a klubvezetés a mérkőzést. A feladat és a cél tehát adott, már csak egy kedvező eredmény szükségeltetik az álmok eléréséhez.

Marko Gavrilovic sportigazgató: Az SG Kecskemét Futsal történetének történelmi meccse következik, hiszen ha sikerrel vesszük a visszavágót a Veszprém ellen, akkor először sikerül kiharcolni a Magyar Kupa négyes döntőjét. Rendkívüli terhelés alatt vagyunk, hiszen tíz nap alatt ez lesz a negyedik rangadónk. Ez a helyzet azonban adott, alkalmazkodnunk kell hozzá, és a lehető legjobb formánkat nyújtani, hogy álmainkat elérjük. Nem lesz könnyű dolgunk, hiába nyertünk 3-0-ra az odavágón, a Veszprém nem fogja tálcán kínálni a továbbjutást, ebben biztos vagyok. Nem ülhetünk rá az eredményre, a futsal egy olyan sportág, hogy egy perc alatt is sok dolog változhat. Most is, mint mindig, a győzelemre törekszünk. Szeretnénk büszkévé tenni a szurkolókat, a várost, és ezért minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni csütörtökön. Remélem, hogy a hétfői vereségünk ellenére szimpatizánsaink ezúttal is ott lesznek a lelátókon, és a végén együtt ünnepelhetjük a final fourba kerülést.

SG Kecskemét FutsalVeszprém Futsal
Férfi futsal Magyar Kupa, 4. forduló, 2. mérkőzés
2023.04.06., csütörtök 18:30
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok
A belépés ingyenes!
Élő közvetítés itt lesz megtekinthető