Szenvedély és alázat kell a TFSE ellen

A vasárnapi, Haladás elleni siker nagy lépést jelentett a felsőház kiharcolása felé, ám akkor fog csak igazán sokat érni az a három pont, ha január 24-én, hétfőn 19 órától a TFSE ellen is be tudják zsebelni a győzelmet Koós Károly tanítványai.

Az októberi, Budapesten rendezett “odavágón” sima 8-3-as kecskeméti siker született, ám azóta változott a TFSE kerete, bővültek a rotációs lehetőségeik. Ettől függetlenül az SG Kecskemét Futsal számára a lényeg nem változott, most is győzniük kell. Ninoslav Aleksicre a szerb válogatott Európa-bajnokságon való szereplése miatt nem számíthat a szakmai stáb, míg Hadnagy István piros lapos eltiltás miatt hagyja ki az összecsapást.

-Kísértetiesen hasonlít a helyzet az előző hetihez, azaz mindenféleképpen győzelmi szándékkal lépünk pályára, mást nem is tudunk elképzelni – hangsúlyozta Koós Károly vezetőedző. A Haladás ellen a csapat nagy mentális erőről tett tanúbizonyságot. A győzelmi kényszer és a külső tényezők – közvetítés körüli változások, az ellenfél felforgatott hadrendben állt ki stb. – ellenére is felnőttek a feladathoz, és megvalósították az eltervezetteket, hozták a nagyon fontos három pontot. Most is ugyanez az út vár ránk, ugyanazzal az alázattal, szenvedéllyel kell pályára lépnünk hétfőn 19 órától a TFSE ellen. Most egy kicsit másabb mérkőzésre számítok, hiszen a szombathelyiek öt a négy elleni taktikája miatt feléjük billent a labdabirtoklásnál a mérleg nyelve. Most nekünk kell dominálni, és az lesz a kérdés, hogy a helyzeteinkkel hogyan tudunk sáfárkodni, illetve mennyi teret adunk majd a fővárosiaknak az ellentámadásokra. Bízom a csapatban, és abban, hogy megoldjuk a feladatot, bezsebeljük az újabb győzelmet, és ezzel fontos lépest teszünk a felsőházi céljaink felé – zárta gondolatait a tréner.

SG Kecskemét Futsal – TFSE-BeStrong
Férfi futsal NBI, 17. forduló
2022.01.24., 19:00
Messzi István Sportcsarnok


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

A jelenlegi járványügyi szabályozások értelmében továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni a sportrendezvényeket. A 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a csarnokba. Orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező a csarnok egész területén!

A live stream keretein belül érdemes már 18:45-kor csatlakozni azoknak, akik nem tudnak kilátogatni személyesen, mert a szerkesztők felvezető műsorral készülnek ezúttal is!