Most van igazán szükség szurkolóinkra

Hétfőn vérbeli rangadóval fordul az alapszakasz második felére az NBI-es bajnokság. Az SG Kecskemét Futsal alakulata a címvédő Haladással csap össze 19 órától a Messzi István sportcsarnokban.

A két gárda a 2022-23-as évad első körében már összecsapott egymással Szombathelyen, akkor bravúros, 4-4-es döntetlent értek el a hírös városiak.

A tabellán pontazonossággal állnak egymás mellett a csapatok a felsőházi rájátszást érő 4. és 5. helyeken.

A kecskeméti csapat nem a legjobb előjelekkel várhatja a hétfői rangadót, így a szurkolókra most igazán nagy szüksége lesz a kék oroszlánoknak.

-Nem jó híreket kaptunk, Pál Patrik sérülése súlyosabb, mint reméltük – nyilatkozta Marko Gavrilovic sportigazgató. – Várhatóan nem számíthatunk rá hetekig, leghamarabb csak december végén. Stojan Milovac sem áll rendelkezésünkre majd hétfőn, a sárga lapos eltiltása miatt. Szóval nem a legjobb előjelekkel várhatjuk a címvédő elleni rangadót. A csapatunknak van tartása, karaktere, úgyhogy aki pályára tud lépni, mindent megtesz majd a sikerért. Tisztában vagyunk vele, hogy a Haladás a honi bajnokság legjobb csapata, de egyértelműen az a célunk, hogy pontot, pontokat szerezzünk hétfőn este a Messzi István sportcsarnokban. Most lesz igazán nagy szükségünk a kecskeméti szurkolók támogatására. Bízom benne, hogy sokan kijönnek és buzdítanak minket a lelátóról!

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
Férfi futsal NBI alapszakasz 12. forduló
2022.11.28., hétfő 19:00
Messzi István Sportcsarnok

Aktuális tabella ide kattintva


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

🍕➕🎟🎟🟰😍
A mérkőzésre páros belépő jár, ha a Gurman Balkan Grilltől rendelsz Scoregoal Pizzát!

Live Stream: