Mindenkitől extra teljesítmény kell

Az éllovasok közé tartozó Haladás VSE lesz a felsőházi rájátszás 6. fordulójában az SG Kecskemét Futsal ellenfele.

Az idei szezonban már háromszor mérte össze tudását a két együttes, és a bajnoki aranyéremre hajtó szombathelyiek érvényesítették a papírformát. A különbség viszont 1-2 gólos volt a meccseken, és kis szerencsével akár meglepetést is okozhattak volna a kecskemétiek.

A Haladás VSE számára nagyon fontos lenne egy újabb siker, hiszen legutóbb kikaptak riválisuktól, az MVFC Berettyóújfalutól, így nem férne bele egy újabb kudarc, ha szeretnék visszaragadni a pályaválasztói előnyt az aranycsatára.

Az SG Kecskemét Futsal együttesének sem mindegy, hogy milyen eredményt érnek el hétfőn, hiszen még van sansz megszerezni a negyedik helyet matematikailag, és akkor a bronzéremért még harcba szállhatnak.

Két motivált együttes fog pályára lépni tehát a Messzi István sportcsarnokban. A hírös városiak vezetőedzője, Koós Károly maximálisan bízik tanítványaiban.

-Természetesen mindenkit bosszant a Veszprém elleni vereség, hiszen nem az első eset volt, hogy többgólos előnyt nem tudtunk megtartani – mutatott rá Koós Károly vezetőedző. – Úgy érzem, hogy hiányzott az a szenvedély, ami az alapszakaszban megvolt, és akkor felénk billent a mérleg nyelve hasonló mérkőzéseken. Nehéz helyzetbe kerültünk, már nem csak a mi kezünkben van a sorsunk, viszont vesztenivaló sincs, így a maximumot kell leadni minden meccsünkön, és akkor emelt fővel tekinthetünk vissza majd a szezonra. Egyénileg és csapatként is képesnek érzem magunkat arra, hogy akár az éllovasok ellen is kijöjjön az eredmény számunkra, és ezt pontban, pontokban is megnyilvánuljon. Ehhez viszont az kell, hogy mindenki extra teljesítményt nyújtson, végig koncentráltak maradjunk a mérkőzés folyamán. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy bizonyítsuk, hogy méltán kerültünk be a felsőházba. Bízom a fiúkban, és egy jó eredmény elérésében a Haladás ellen! – zárta gondolatait a kecskeméti mester.

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
Férfi Futsal NB I Felső-ház 6. forduló
2021.04.26., 19:00
Messzi István sportcsarnok

Stream itt lesz megtekinthető: