Már biztosan ezüstérmes az U17

A hétvégén a DEAC korosztályos együttesei ellen léptek pályára az SG Kecskemét Futsal U17-es és U20-as csapatai az élvonalban.

Móra Viktor értékelése az U17 meccséről: Már tét nélkül léptünk pályára a hétvégén, mivel a héten bebizonyosodott, hogy másodikak leszünk a bajnokságban. Ettől függetlenül keményen beleálltunk a meccsbe és szerettünk volna nyerni. Ezzel a DEAC picit megfogyatkozott csapata is így volt, akik csere nélkül is nagyon felszívták magukat és jól állták a sarat védekezésben. Nagy csata folyt a mezőnyben és egy igazságosnak mondható döntetlen született. Elégedett vagyok a srácok hozzáállásával. Hátra van még két meccsünk és szeretnénk alkalmazni minél több futsalos elemet.

Móra Viktor értékelése az U20 meccséről: Nagyon magabiztos győzelmet arattunk a DEAC legidősebb korosztálya ellen, habár ők is és mi is viszonylag megfogyatkozott létszámban léptünk pályára. Egyéni jó teljesítmények vezettek a 10 rúgott és a 0 kapott gólhoz. A középmezőnyben zárjuk a szezont és sok-sok tapasztalattal gazdagodunk, amiket remélem a srácok jól felhasználnak majd a későbbi futsal és futball pályafutásuk során.