Lakiteleken vívjuk a Berettyó ellen rangadót

A dobogó harmadik fokán álló MVFC Berettyóújfaluval csap össze a férfi futsal NBI 9. fordulójában az SG Kecskemét. A mostani bajnokit Lakiteleken, a Hungarikum Ligetben kénytelen rendezni a hírös városi alakulat, ám ez csak egyszeri alkalom lesz. Kezdés pénteken 18.30 órától.

A dicső múlttal rendelkező MVFC Berettyóújfalu idén is az élbolyhoz tartozik. Legutóbbi öt meccsükből négyet megnyertek, jelenleg a 3. helyet foglalják el nyolc kört követően.

A kék oroszlánok három egységgel a hátuk mögött a 6. helyen állnak. Ez is jól szemlélteti, hogy mennyire szoros a verseny a felsőházi pozíciókért. Hétfőn Újpesten 3-3-as döntetlent értek el, így a pénteki megmérettetés extrán fontos lesz számukra.

Marko Gavrilovic sportigazgató: Az eddig elhullajtott pontokat a Berettyóújfalu ellen szerezhetjük vissza, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak. Kiváló csapattal állunk szemben, az egyik legjobbal a magyar élvonalból. A keretük fiatal tehetségek, és rutinos rókák egyvelegéből áll, az eredményeik is magukért beszélnek. Nálunk mindenki motiváltan várja az összecsapást, szeretnénk a legjobb arcunkat megmutatni. Maximális koncentráció és energia kell majd az elejétől a végéig, hogy egy ilyen erős ellenfelet le tudjunk győzni. Bízom benne, hogy a lakiteleki pálya szerencsét fog hozni, mint az a felkészülés alatt is megtörtént. Egyszeri alkalom lesz ez most, hogy nem Kecskeméten fogadjuk aktuális ellenfelünket. Szurkolóinkra nagy szükségünk lesz, várjuk őket nagy szeretettel erre a parázsnak ígérkező ütközetre.

SG Kecskemét Futsal – MVFC Berettyóújfalu
Férfi futsal NBI, 9. forduló
2023.10.20., péntek 18:30 @ Lakitelek, Hungarikum Liget
Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 800 Ft
Felnőtt: 1500 Ft

🍕➕🎟🎟🟰😍
A mérkőzésre páros belépő jár, ha a Gurman Balkan Grilltől rendelsz Scoregoal Pizzát!