Kulcsár Gábor Kecskeméten folytatja

A 23 éves játékos korábban az Aramis és az Újpest csapataiban játszott, január 15-től pedig az SG Kecskemét Futsal kötelékét erősíti.

Klacsák Bence és Rigó László érkezése után újabb igazolást tudunk örömmel bejelenteni Kulcsár Gábor személyében.

– Az egyetemi tanulmányaim kezdetével, 2017 őszén kezdtem el futsalozni az Aramis SE csapatában – mesélt a fiatal játékos a sportággal való kapcsolatáról. – Azonnal bedobtak a mélyvízbe és az NB1-ben kezdtem el játszani. Az itt eltöltött nagyjából másfél évet követően igazoltam Újpestre, ahol NB2-ben, majd az idei szezontól kezdve már ismét NB1-ben mutathattam meg magam – tette hozzá az eddig 60 élvonalbeli meccsen, 7 gólt szerző Kulcsár Gábor.

Vezetőedzőnk miatt is egyszerű volt a döntés számára

– Döntő szerepe volt az átigazolásomban Koós Károly vezetőedzőnek, akivel még a kecskeméti utánpótlásban volt szerencsém együtt dolgozni. Továbbá az is, hogy a helyi kötődésű játékosok közül párat már régebbről is ismerek, a légiósok pedig az egymás ellen megvívott mérkőzéseinken jó benyomást tettek rám. Örömmel csatlakozom a klubhoz, hiszen én is Kecskeméten nevelkedtem, valamint annak környékén nőttem fel. Az SG Kecskemét Futsal hosszú távú koncepciója meggyőző, a külföldi és magyar játékosok vegyítése egy sikeres kombináció lehet. A Kecskemét már eddig is szép eredményeket ért el, de bízom benne, hogy többek közt az én segítségemmel, még szebb jövő várhat ránk! – zárta gondolatait a 23 éves futsalos.