A cél, hogy bebiztosítsuk felsőházi szereplésünket

Január 18-án, hétfőn 19:00 órakor a Nyírgyulaj ellen folytatódik az NBI-es bajnokság az SG Kecskemét Futsal számára. Győzelem esetén a kék oroszlánok már biztosan a felsőházi rájátszás tagjai lesznek.

A sikerre jó eséllyel pályázhatnak, hiszen a sereghajtó nyírségieket kell legyőzniük.

A maximális koncentráció viszont most is elengedhetetlen lesz, hiszen az utóbbi fordulókban már az éllovasok ellen is tisztesen helytálltak a Nyírgyulaj KSE játékosai.

Koós Károly, a kecskemétiek vezetőedzője sem számít sima meccsre:

-Kiváló hangulatban készülünk a hétfői összecsapásra. Visszatértek többen a sérülésből, illetve az új igazolásaink velünk vannak, így zavartalanul folyhat a munka. Csalóka a Nyírgyulaj helyezése, kemény meccs vár ránk, meg kell dolgoznunk a győzelemért. Viszonylag kevesebb az információnk róluk, változott a keretük az utóbbi időben. Videón természetesen elemeztük őket, tudjuk, hogy milyen stílust képviselnek. Nálunk nagy változtatás nem várható, a játékunk hatékonyságát kell növelni. Új igazolásaink közül ketten biztos be lesznek vetve, de akár mindhárman bemutatkozhatnak hétfőn. Egyedül Risticre nem tudunk számítani, egy meccsre tiltották el a szombathelyi piros lapja miatt. Nélküle kell megoldanunk a feladatot ezúttal, de én úgy gondolom, hogyha maximálisan odatesszük magunkat, mint ez eddig is jellemző volt ránk, akkor itthon tudjuk tartani a három pontot. A célunk nem lehet más, mint a győzelem, és akkor bebiztosítjuk a helyünket a felsőházi rájátszásba.

SG Kecskemét Futsal – Nyírgyulaj KSE
2020.01.18., 19:00 @ Messzi István sportcsarnok
Férfi futsal NBI 16. forduló

A mérkőzést a kesport.hu fogja élőben közvetíteni.