Kiélezett összecsapásra van kilátás Újpesten

Pénteken 20:40-től az Újpest FC vendégeként folytatódik a pontvadászat az SG Kecskemét Futsal számára az élvonalban.

Mindkét együttes pontszerzéssel kezdte az NB I-es küzdelmeket. A fővárosiak hazai pályán 2-2-re végeztek a tavaly bronzérmes DEAC-cal, míg a Kecskemét 4-4-es döntetlennel debütált a címvédő Haladás otthonában. Az előző fordulóban a lila-fehérek 3-1-ről tudtak fordítani 3-6-ra a Csömör vendégeként; a hírös városi alakulat pedig 7-2-es kiütéssel demonstrált erőt a Nyírbátorral szemben a Messzi István sportcsarnokban.

Azonos pontszámmal várhatják tehát a pénteken 20:40-kor kezdődő ütközetet a csapatok. Marko Gavrilovic kiélezett, izgalmas meccsre számít.

-Egy erős ellenfélhez látogatunk pénteken, a támadójátékuk kifejezetten hatékony – mondta Marko Gavrilovic sportigazgató. -Köszönhető ez a brazil légiósoknak és Harnischnak. Az előző két fordulóban már megmutatták erejüket, hiszen nyolc gólt lőttek és négy pontot szereztek. Biztos vagyok benne, hogy hazai pályán önbizalommal teli fognak küzdeni ellenünk. Mi is kiváló formában, jó hangulatban várhatjuk ezt az összecsapást, így egy igazán izgalmas, kiélezett mérkőzésre számítok. A válogatottjaink, Biró és Pál kedd óta újra velünk készültek, a legerősebb keretünkkel utazhatunk a fővárosba. Úgy gondolom, hogy megvan a képességünk és a taktikánk, hogy eredményesek tudjunk lenni pénteken – tette hozzá a szerb szakember.

Újpest FC – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI alapszakasz 3. forduló
2022.09.02., péntek 20:40
UTE Labdarúgó Akadémia

Élő közvetítés az Újpest Youtube csatornáján várható.