Kettős győzelemmel karácsonyozhat az U17 és az U20

Vasárnap a Csenger Futsal korosztályos együtteseit fogadták Kecskeméten a kék oroszlánok. Az U17 négy góllal nyert, míg az U20 egygólos győzelme azért kiemelendő, mert megfogyatkozott létszámmal zsebelték be a fontos három egységet.

Móra Viktor edző az U17 meccséről: Az odavágó sem volt egy sima találkozó, és a mostanira sem mondhatnám, hogy az lett. Végig mi uraltuk a mérkőzést, de voltak problémáink a helyzetkihasználással, illetve a faultokkal. Magunkat hoztuk nehezebb helyzetbe, pedig már az első félidőben eldönthettük volna a találkozót. Ennek ellenére gratulálok a fiúknak, mert voltak nagyon szép megmozdulások, variációk a pályán. Januárban remélem folytatjuk jó szereplésünket!

Az U17 a dobogó 3. fokáról várhatja a januári folytatást.


Móra Viktor edző az U20 meccséről: Meccs előtt több sebből is véreztünk sajnos, egy cserével kellett kiállnunk a Csenger ellen. A találkozó elején a problémák nem tűntek el, mert két játékos is jelezte, hogy vannak fájdalmaik. Az ellenfél nagyobb iramot diktált, amiből szereztek is két gólt. Ezután viszont a kezdeti kétségbeesésünk átfordult egy fegyelmezett védekezésre, és okos támadójátékra, így a félidőre egyenlíteni is tudtunk. A második felvonás elején találtunk egy gólt, és minden erőnket arra kellett fordítani, hogy az ellenfél ne tudjon egyenlíteni. Hatalmasat küzdöttünk védekezésben, a srácok betartották az utasításokat, amiket megbeszéltünk. Kellett egy jó kapusteljesítmény is, és egy kőkemény csapatmunka, ami egy nagyon szép győzelmet eredményezett. Nagy gratuláció magunknak!

Az U20 a 7. helyről várhatja majd a további küzdelmeket 2022-ben.