Két fontos hazai meccs következik

Október utolsó hetében két fontos hazai meccs vár az SG Kecskemét Futsal együttesére az NBI-ben. Hétfőn az Aramis SE látogat a Messzi István sportcsarnokba, majd pénteken a DEAC lesz az ellenfél.

A budaörsi együttes nagy futsal hagyományokkal bír, és egészen a bajnokság kezdetéig úgy nézett ki, hogy az idei évben nem lehetnek ott az élvonalban. Ezen a Ferencváros visszalépése módosított, így a 2021/22-es kiírásban is a honi mezőny legjobbjai között szerepelhetnek. Jelenleg a tabella 6. helyén állnak, 4 győzelem és 4 vereség a mérlegük.

A Kecskemét a dobogóról várhatja az összecsapást. A TFSE elleni siker után kiváló hangulatban telt a héten a munka, csapatépítő vacsorán jártak Koós Károly tanítványai a Bodzakertben, ahol a keret öt tagja készítette el a lakomát. Ezentúl természetesen a fókusz már a hétfői bajnokin volt, ahol egyértelműen a három pont megszerzése a cél.

-Az Aramis a Ferencváros visszalépése után kapta meg a lehetőséget, hogy folytassa az NBI-ben, és az előbb említett körülmények miatt is megerősödtek, hiszen sok volt Fradi játékost tudtak leigazolni soraikba – kezdte előzetesét Koós Károly vezetőedző. -Komoly játékerőt képviselnek a régiek és az újak közösen, és azt se felejtsük el, hogy a rutinos Moga Lóránt a vezetőedző náluk. Természetesen nálunk a TFSE elleni győzelem után jó a hangulat, és ez érződött az egész héten. Egyértelműen az a célunk, hogy megszerezzük a három pontot, hiszen ha ez sikerül, akkor tovább növelhetjük előnyünket a középmezőnnyel szemben. Az Aramis most 4 ponttal van mögöttünk, győzelmünk esetén ez 7 egységre módosulna, ami már jelentős lenne az alapszakasz felénél. A múlt héten bemutatott agilis játékot kell most is felvonultatnunk, hogy győzni tudjunk. A csapat felkészült a megmérettetésre, sérült, eltiltott nincs. Bízom benne, hogy sokan eljönnek és szurkolnak nekünk hétfőn a Messzi István sportcsarnokban!

SG Kecskemét Futsal – Aramis SE
Férfi futsal NBI, 9. forduló
2021.10.25., 19:00
Messzi István Sportcsarnok


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

A jelenlegi járványügyi szabályozások értelmében továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni a sportrendezvényeket. A 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a csarnokba.

A live stream keretein belül érdemes már korán csatlakozni azoknak, akik nem tudnak kilátogatni személyesen, mert a szerkesztők felvezető műsorral készülnek ezúttal is!