Itt az idő a győzelemre!

Hétfőn 18:30-tól végre ismét a megszokott helyszínen, a Messzi István Sportcsarnokban játszhatja bajnoki meccsét az NBI-ben az SG Kecskemét Futsal gárdája.

A kék oroszlánok számára kötelező a győzelem az újonc Pécs ellen, ám nem szabad, hogy a tabellán elfoglalt helyezések túlzott megnyugvással töltsék el a hírös városi gárdát.

A PTE-PEAC jelenleg az utolsó helyen áll a 12 csapatos pontvadászatban, ám legutóbb nagy győzelmet arattak a Debrecen ellen, 0-3-ról kapaszkodtak vissza, és zsebelték be a három egységet. Az SG Kecskemét Futsal az 5. pozícióból várhatja a megmérettetést, és a legutóbbi döntetlenek után már igazán szükség lenne a győzelemre.

A klubvezetés tombolával, és további meglepetésekkel várja a hírös városi drukkeret.

Az őszi szünet pedig a diákok számára kiváló lehetőséget biztosít, hogy hétfőn 18:30-kor ott legyenek a lelátón a Messzi István Sportcsarnokban. Diákigazolvánnyal (középiskolai és egyetemi egyaránt) a belépés ingyenes!

Marko Gavrilovic sportigazgató: Végre volt megfelelő időnk együtt készülni, nem jött semmi közbe, a saját ritmusunkban tudtuk megszervezni a munkát. Örülök ennek, és bízom benne, hogy a befektetett munkánk az eredményekben is tükröződik majd a közeljövőben. Sajnos azonban vannak, akik sérüléssel bajlódnak. Milosavljevic személye kérdéses lesz hétfőn, Haász pedig biztosan nem tudja vállalni hetekig a játékot. Előre tekintünk, és megoldásokat keressük, és biztos vagyok benne, hogy a csapat pozitív attitűddel megy neki az előttünk álló fontos meccseknek, hiszen a felsőházi pozíció megszerzése a célunk továbbra is, és ehhez győzelmek kellenek. A Pécs újoncnak számít, ám már megmutatták, hogy képesek meglepetést okozni, úgyhogy a maximális koncentráció kell tőlünk, ha mindhárom pontot itthon akarjuk tartani. Hosszabb periódus után tudunk ismét a Messzi István Sportcsarnokban játszani a bajnoki meccsünket. Bízom benne, hogy az őszi iskolai szünetnek is köszönhetően sokan kilátogatnak majd, és buzdítanak minket a lelátóról. Szükségünk lesz szurkolóink pozitív energiáira!

SG Kecskemét Futsal – PTE-PEAC
Férfi futsal NBI, 10. forduló
2023.10.30., hétfő 18:30 @ MESSZI ISTVÁN SPORTCSARNOK
Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.


Jegyárak:

Diákigazolvánnyal (középiskolai és egyetemi egyaránt) a belépés ingyenes!
Nyugdíjas: 800 Ft
Felnőtt: 1500 Ft

🍕➕🎟🎟🟰😍
A mérkőzésre páros belépő jár, ha a Gurman Balkan Grilltől rendelsz Scoregoal Pizzát!