Hétfőn megkezdődnek az alsóházi küzdelmek

Február 21-én, hétfőn az SG Kecskemét Futsal számára is elstartolnak az NBI-es bajnokság alsóházi küzdelmei. A szerdai, Nyírgyulaj elleni kupagyőzelem után jó hangulatban, önbizalommal teli várhatják az Aramis SE elleni bajnokit.

A két fél nem is olyan rég, az alapszakasz utolsó körében csapott össze egymással, és akkor az a döntetlen mindkét gárda számára azt jelentette, hogy az alsóházban kell folytatniuk a további pontvadászatot.

Ahogyan a Kecskemét, úgy a budaörsi alakulat is sikerrel vette a hétközi kupafordulót, Koós Károly vezetőedző pedig ismét parázs összecsapásra számít.

-Jót tett a lelkeknek a legutóbbi győzelem, egy erős Nyírgyulajt győztünk le – mondta Koós Károly visszautalva a szerdai kupameccsre. – Ami a bajnoki folytatást illeti, egy újabb pikáns mérkőzésre számítok az Aramis SE ellen. A Nyírgyulaj ellen nagy pofont kaptak az előző körben az alsóházban, majd a kupában simán jutottak tovább a TFSE ellen, úgyhogy biztos harcolni fognak most is, és parázs meccs vár ránk. Egy biztos, a mi célunk nem változott, szeretnénk megnyerni az alsóházi küzdelmeket, és ehhez fontos lépés lenne, hogy elkezdjük rögtön az elején gyarapítani a pontjaink számát – mutatott rá a tréner.

Aramis SE – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI alsóház, 2. forduló
2022.02.21., 19:35
Aramis Csarnok – Budaörs