Hazai pályán vehetjük vissza az előnyt

Pénteken 18:30-kor folytatódik a férfi futsal NBI bronzcsatája a Messzi István Sportcsarnokban. Az SG Kecskemét Futsal alakulata harmadjára méri össze tudását a Veszprémmel, és győzelem esetén újra átvehetik az előnyt a párharcban.

Múlt héten pénteken drámai küzdelemben, hosszabbításban vívta ki a győzelmet a hírös városi alakulat. Háromgólos hátrányból álltak fel, majd a ráadásban még hármat lőttek, és 6-3-ra megnyerték az első felvonást. A hétfői, második mérkőzésen is gyorsan hátrányba kerültek a kék oroszlánok, ám ezúttal a Veszprém nem adta ki a győzelmet a keze közül, így 1-1-ről várhatják a következő megmérettetést a felek.

A belépés ezúttal is ingyenes lesz mindenki számára!

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai a harmadik meccs előtt: Sajnos nem múlt el nyomtalanul az előző kemény összecsapás, mert Darko Ristic sérülést szenvedett, így az ő játékára nem számíthatunk. Vannak még kérdőjelek a pénteki keretünket illetően, de volt már ilyen a szezonban, és akkor is megoldottuk a feladatot. A legfontosabb, hogy a védekezésünkön javítsunk, és jól reagáljunk a változásokra. Képesek vagyunk rá, a bajnokságban már többször legyőztük a Veszprémet, most is ez a feladatunk. Úgy gondolom, hogy a szurkolók támogatása nélkülözhetetlen lesz, hogy átvegyük ismét a vezetést a bronzcsatában. Mivel már minden sportág bajnoksága lezárult, és a péntek 18:30-as kezdés is kedvező, ezért bízom benne, hogy sokan mellénk állnak majd, és a helyszínen szurkolnak a sikerünkért. Egy kiélezett, izgalmas összecsapásra van kilátás. Arra biztatok minden sportszerető kecskemétit, hogy jöjjön ki a csarnokba, és szurkoljon a csapatnak!

SG Kecskemét Futsal – Veszprém Futsal
Férfi futsal NBI 3. helyért, harmadik mérkőzés
2023.06.02., péntek 18:30
Messzi István Sportcsarnok

A párharc az egyik csapat három győzelméig tart. Az állás 1-1.

Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.

🍕➕🎟🎟🟰😍
A mérkőzésre páros belépő jár, ha a Gurman Balkan Grilltől rendelsz Scoregoal Pizzát!