Győzelemmel akarjuk zárni a szezont

Hétfőn 18:30-tól a Nyírgyulaj vendégeként lép pályára az SG Kecskemét Futsal alakulata az NBI alsóházában. Ez a meccs lesz egyben a 2021-22-es szezon utolsó megmérettetése.

A csapatok már nagyon jól ismerik egymást, hiszen nemcsak a bajnokságban, hanem a kupában is megmérkőztek már egymással. Az eddigi négy összecsapás mérlege döntetlen, azaz kétszer tudott nyerni az SG Kecskemét Futsal és kétszer a Nyírgyulaj is.

A kecskemétieknek már egyetlen pont is elégséges ahhoz, hogy megszerezzék a 6. helyet a pontvadászat végén, amelyet a vezetőség minimális célként tűzött ki az alapszakasz lezárását követően.

Darko Risic játékos-edző azonban csakis győzelemben gondolkodik:

– Felkészülten várjuk a hétfői, utolsó bajnoki találkozónkat – kezdte a szerb futsalos. – Habár elég lenne számunkra a döntetlen is, hogy megszerezzük a 6. helyet, de mi győzelemben gondolkodunk. Szeretnénk emelt fővel, három ponttal zárni a szezont. Mindenki tisztában van vele, hogy fontos meccs előtt állunk, ennek megfelelően a teljes fókuszunkat arra helyeztük, hogy a legjobb formában vághassunk neki majd a hosszú útnak, és legyőzzük a Nyírgyulajt. Legutóbb megleptek minket, így a visszavágás vágya is fűt minket – mutatott rá a játékos-edző.

Nyírgyulaj Futsal – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI alsóház 10. forduló
2022.05.23., hétfő 18:30
Nyírbátori Városi Sportcsarnok

(Amint tudomásunkra jut, azonnal közöljük Facebook oldalunkon az élőképes közvetítés elérését.)