Foghíjasan is győzni tudtunk az Aramis ellen

Bencsik, Haász és Pál sem tudta vállalni a játékot pénteken az Aramis SE ellen. A hadra fogható kerettagok viszont becsülettel küzdöttek, és bezsebelték a roppant fontos három egységet. 

Az első igazán ígéretes helyzet az Aramis előtt adódott a mérkőzés elején, ám a befejezés pontatlan volt. Kecskeméti oldalon előbb Szabó, majd Tomic tette próbára a budaörsiek kapusát, aki bravúrral hárított. A 6. percben Fekete húzott el a bal szélen, majd centerezését Suscsák helyezte a kapuba, 0-1. Nem kellett sokat várni az újabb hírös városi gólra. Egy rögzített szituáció utáni figurából Biró lőtt a bal alsóba távolról, 0-2. A félidő derekán időkérésre szánta el magát a házigazdák stábja. A budaörsi támadójáték bátrabbá vált, de feltörni a SG Kecskemét védelmét nem tudták. A 18. minutumban Suscsák növelhette volna a különbséget, a lövés viszont nem okozott gondot a kapusnak. A szünetre 0-2-vel mehettek a felek. 

Fordulás után büntetőhöz jutott az Aramis, amelyet értékesíteni is tudtak, ám az öröm nem tartott sokáig. mert Suscsák a középkezdés után egyből válaszolni tudott, 1-3. A 22. percben kontrából ismét Suscsák volt eredményes, most fejjel, 1-4. Kiegyenlítődött aztán a játék, majd a 28. percben Kajtár életerős lövése talált utat a kapuba, 1-5. Igyekeztek feljebb kapaszkodni a házigazdák, és a létszámfölényes taktikához nyúltak. A 38. minutumban Komáromi révén sikerült szépítenie az Aramisnak, 2-5. A vége előtt 27 másodperccel Lévai hozta közelebb csapatát, ám itt még nem értek véget az izgalmak, ugyanis Horváth is betalált a hajrában, 4-5. Többre viszont idő nem maradt, így megérdemelten nyert az SG Kecskemét Futsal. 

Marko Gavrilovic sportigazgató: Remek mérkőzést játszottunk, az összes bevethető játékos a maximumot nyújtotta, és úgy gondolom, megérdemelt a győzelmünk. A végére szoros lett az eredmény, de a végjátékot megelőzően biztosítani tudtuk a sikert, amivel elégedett vagyok. Folytatnunk kell ezt az utat, dolgozni tovább keményen, hogy a folytatás is hasonlóan jól alakuljon számunkra.

Aramis SE – SG Kecskemét Futsal 4-5 (0-2)
Férfi futsal NBI, 12. forduló
2023.11.10., 19.35 @ Aramis SE Futsal Csarnok

Kecskemét gólszerzők: Suscsák 3, Biró, Kajtár.

https://futsalhungary.hu/meccs/1842450