Csütörtökön a Nyírbátor érkezik

Revansot venne az alapszakasz elején elszenvedett vereségért az SG Kecskemét Futsal a Nyírbátorral szemben.

Nem lesz azonban sétagalopp ez a küldetés, hiszen még nem tudni, hogy pontosan milyen hadrendben lesznek bevethetőek a kék oroszlánok a csütörtökön 18:30-kor kezdődő bajnokin. A sűrű mezőny miatt azonban minden egyes pontnak különösen nagy értéke van, így hazai pályán egyértelműen győzelmi szándékkal lépnek pályára a kecskemét férfi futsalosok.

A Nyírbátor 19 ponttal a 6. helyen áll jelenleg a pontvadászatban. Az SG Kecskemét Futsal 23 egységgel a 4. pozíciót foglalja el.

A magyar futballválogatott Bulgária elleni meccsére való tekintettel úgy készül klubunk, hogy folyamatosan hírt adunk annak a mérkőzésnek az alakulásáról.

Marko Gavrilovic sportigazgató: A Nyírbátor jelentős változásokon ment keresztül tavalyhoz képest. Elek Gergő vezetőedző munkásságának nyoma meglátszik a csapaton, sokat fejlődtek a játék minden területén. Megérdemelten vannak a tabella első hat csapat között. Hat meccs van még hátra a 2023-as naptári évből számunkra, és mindegyik kiemelten fontos lesz. Egy nagyon harcos, kemény összecsapásra számítok. Haász sérülése lassan, de javul, ő biztosan nem lesz bevethető csütörtökön. A többi maródi játékossal kapcsolatban még a következő napokban dőlnek el ezek a kérdések. Nem a legideálisabb tehát a helyzet, de minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a maximumot nyújtva győzelemre törjünk, és kiszolgáljuk szurkolóinkat. Tudom, hogy a magyar labdarúgó válogatott velünk egy időpontban játszik fontos selejtezőt, de bízom benne, hogy ennek ellenére is lesznek sokan, akik a helyszínen támogatnak majd minket. Nagy szükségünk van szurkolóink biztatására!

SG Kecskemét Futsal – Nyírbátori SC
Férfi futsal NBI, 13. forduló
2023.11.16., csütörtök 18:30 @ MESSZI ISTVÁN SPORTCSARNOK
Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.


Jegyárak:

Nyugdíjas, diák: 800 Ft
Felnőtt: 1500 Ft

🍕➕🎟🎟🟰😍
A mérkőzésre páros belépő jár, ha a Gurman Balkan Grilltől rendelsz Scoregoal Pizzát!