Felszabadult játékot kell bemutatni a Fradi ellen

A héten a második bajnoki összecsapás következik pénteken az SG Kecskemét Futsal csapata számára. Pénteken a Ferencvárossal csapnak össze az Aramis SE sportcsarnokában, ugyanis a fővárosiak női kézilabdacsapata miatt nem tudják az eredeti helyszínen megrendezni az összecsapást.

Hétfőn 1-1-es döntetlen született a Messzi István sportcsarnokban a rendkívül harciasan játszó Nyírgyulajjal szemben. Pénteken a FTC lesz már Koós Károly csapatának ellenfele, és ha sikerül legalább egy pontot bezsebelni a fővárosiakkal szemben, akkor már matematikailag is eldőlt, hogy a felsőházi rájátszás tagja lesz az SG Kecskemét Futsal.

A hírös városiak vezetőedzője szerint minden esélyük megvan egy számukra kedvező eredmény elérésére, ám ehhez higgadtan, felszabadultan kell játszaniuk.

-Természetesen van bennünk némi csalódottság, szerettük volna már hétfőn lezárni a rájátszás kérdését – mutatott rá Koós Károly. – A második félidő második felében a Nyírgyulaj ellen már az igazi arcát mutatta a csapat. Azt a fajta hozzáállást, győzni akarást kell bemutatni már az első pillanattól kezdve a Fradi ellen. Biztos vagyok benne, hogy ellenfelünk mindent el fog követni, hogy versenyben maradjon a felsőházért. Nekünk mentálisan és fizikálisan is a legjobbat kell nyújtani, és felszabadultan kell futsaloznunk, hogy elérjük céljainkat. Ristic visszatérhet az eltiltásból, viszont Szedmákra és Nyestére nem számíthatunk.

FTC-Fisher Klíma – SG Kecskemét Futsal
férfi futsal NBI, alapszakasz 17. forduló
2021.01.22., 18:30 @ Aramis csarnok