Érvényesíteni a papírformát

Kiváló hangulatú csapatépítő közbeiktatásával is készültek a kecskeméti futsalosok a soron következő bajnoki megmérettetésükre, amely október 31-én, hétfőn 19 órától kezdődik a Messzi István sportcsarnokban.

A hírös városi élvonalbeli futsalcsapat két rangadót vívott a közelmúltban, és négy pontot szereztek az Aramis és a Veszprém ellen, ami kellő önbizalmat kell, hogy adjon számukra a Magyar Futsal Akadémia ellen.

Az MFA célja elsődlegesen az NBI-ben való bennmaradás kiharcolása, és ennek érdekében már három fontos győzelmet is szereztek a nyolc forduló alatt. Keretükben egy korábban Kecskeméten is játszó rutinos játékos, Boznánszky Gábor is megtalálható.

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai a hétfői megmérettetés előtt: -A Magyar Futsal Akadémia kerete tele van fiatal, tehetséges játékosokkal.  Jól szervezett a játékuk. Én úgy vélem, hogy mi jelenleg sokkal jobb csapat vagyunk, érvényesíteni szeretnénk a papírformát. Dolgoztunk teljes erőbedobással a héten, hogy megnyerjük ezt az összecsapást is. Minden egyes meccs egy külön fejezet, meg kell mutatnunk hétről hétre, hogy helyünk van a legjobb csapatok között. Fontos összecsapás lesz, és a három pont megszerzése a célunk, hogy újabb lépést tegyünk céljaink elérése érdekében. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak és szurkolnak majd nekünk a Messzi István sportcsarnokban.

SG Kecskemét Futsal – Magyar Futsal Akadémia
Férfi futsal NBI alapszakasz 9. forduló
2022.10.31., hétfő 19:00
Messzi István Sportcsarnok

Aktuális tabella ide kattintva


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

🍕➕🎟🎟🟰😍
A mérkőzésre páros belépő jár, ha a Gurman Balkan Grilltől rendelsz Scoregoal Pizzát!

Live Stream: