Eredményes évet zárt az U15

A Veszprém elleni kupameccs szünetében köszöntöttük a legfiatalabb korosztályt a Messzi István sportcsarnokban. Az U15-ös játékosaink egy rendkívül kiélezett évadot tudhatnak maguk mögött, és nem mellesleg eredményeset is, hiszen az ezüstérmet szerezték meg a megyei bajnokságban.

A szezonértékelésre a csapat két edzőjét, Darko Risticet és Sallai Bencét kértük fel.

– Nagyon izgalmas volt ez a szezon az U15-ös csapattal – mondta Darko Ristic. – Azt kell mondanom, hogy kemény munka volt benne. Sokat kértem a fiúktól és fegyelmet vártam, ők pedig vállalták ezt a kihívást. Rengeteget fejlődtek csapatként és egyénileg is, mindannyian büszkék lehetünk rájuk. Ez a csapat rettenthetetlen volt. Bár néhány ellenfelünk fizikálisan nagyobb és erősebb volt, ennek ellenére a kecskeméti oroszlánok a szívükkel és szenvedéllyel játszottak, hatalmas elismerést szereztek a klubnak. Abban mindannyian egyetértünk, hogy az ezüstérem nagy siker, és ez a csapat teljes mértékben megérdemelte. Ezúton is szeretném megköszönni minden szülőnek, hogy folyamatos támogatást nyújtottak klubunknak és a szakmai stábnak, nagy részük volt a sikerünkben. Gratuláció a fiúknak, Kecskeméten valóban vannak tehetséges futsalosok, akik szép jövő előtt állnak! – zárta gondolatait.

Sallai Bence a csapat baloldalán, Darko Ristic a jobbon.

Sallai Bence is csak pozitívumokat tudott elmondani a fiatalokról:

-Az előző évhez képest a csapat egy helyezést tudott előrébb lépni. Ez megsüvegelendő teljesítmény, hiszen két éven keresztül az élmezőnyben végezni, legyen az bármilyen bajnokság, nagy skalpnak számít. A srácok nagyon fogékonyak a tanulásra, beleállnak a munkába, és készen állnak minél több olyan dolgot elsajátítani, ami a futsalhoz kell. Ha ez így marad jövőre is, nem csak álom lesz az aranyérem! – mutatott rá a tréner.