A TFSE ellen folytatódik az alsóház

Hétfőn a fővárosba utazik az SG Kecskemét Futsal együttese, a TFSE együttesével csapnak össze a férfi futsal NBI alsóházának 8. fordulójában.

A két együttes már nagyon jól ismeri egymást. Az idei három összecsapásuk mindig kecskeméti sikerrel ért véget.

Az Aramis SE elleni parázs meccsen két játékosukat is elvesztették kiállítás miatt a kék oroszlánok. Hadnagy és Rigó is 1-1 meccses eltiltást kapott, így a pályán nem lehetnek ott a csapattal. Jó hír viszont, hogy Biró Attila visszatérhet.

Darko Ristic játékos-edző szerint a legjobb teljesítményt szeretnék mutatni az utolsó körökben, így most hétfőn a TFSE ellen is:

– A legutóbbi siker úgy gondolom, hogy nagyot lökött a csapatunk önbizalmán, és ez az edzéseken is megmutatkozik – újságolta Ristic. – Még három mérkőzés maradt hátra számunkra a pontvadászatból, szeretnék a lehető legtöbb pontot bezsebelni, és emelt fejjel búcsúzni ettől az évadtól. Ellenfelünk már okozott meglepetéseket a szezonban, így most is maximális koncentrációra lesz szükségünk, hogy elhozzuk tőlük a három pontot tőlük. Mindenkinek szeretnénk több játéklehetőséget biztosítani, így a tehetséges fiataljainkra is fogunk támaszkodni, hogy Hadnagyot és Rigót pótoljuk – zárta gondolatait a szerb futsalos.

TFSE-BeStrong – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI alsóház 8. forduló
2022.05.02., hétfő 20:30
Vasas-Sterbinszky Amália sportcsarnok

Élő stream ezen a csatornán várható: SPORT MEDIA