Boznánszky és Bencsik is várja már a bajnoki rajtot

Augusztus 16-án, Debrecenben kezdődik meg a férfi futsal NBI 2021/22-es szezonja az SG Kecskemét Futsal számára. A klub két nyári igazolása, Boznánszky Gábor és Bencsik Roland szerint minden adott, hogy eredményes évad elé nézzenek.

-Csupa pozitív tapasztalatom van Kecskeméttel kapcsolatban, kiváló a hangulat a csapatnál, és nagyon tetszik a város is – mondta Boznánszky Gábor. – Habár én Pestről járok le, azért már sikerült felfedeznem pár helyet. Sikerült megtalálni a közös hangot gyorsan a fiúkkal, kezd kialakulni egy családias közösség, ami jó alapot adhat az előttünk álló szezonra. Úgy gondolom, hogy a lehető legjobban alakult a felkészülésünk, mindenki a maximumot tette bele az elmúlt hetekbe. Bizakodóan várhatjuk a bajnoki rajtot. A DEAC otthonában biztosan nem lesz könnyű dolgunk, kifejezetten erősek hazai közegben. Örülünk, hogy egy ki-ki meccsel tudunk kezdeni, és természetesen csakis a győzelem lebeg a szemünk előtt! – mutatott rá a játékos.

A Veszprémből Kecskemétre igazoló Bencsik Roland is bizakodó a jövő héten startoló bajnokságot illetően:

– Szeretek itt lenni Kecskeméten, gyorsan ment a beilleszkedés az új környezetben. Sűrű volt az utóbbi hetek programja, így maximálisan a futsalra koncentráltam, de már van pár kedvenc helyem a városban. A felkészülés során jó meccseket tudtunk játszani, amelyekből tudunk építkezni. Bízom benne, hogy jól sikerül elkapnunk a bajnoki rajtot, ezért mindent meg is fogunk tenni. Pontosítanunk kell a befejezéseket, és minimalizálni hátul a hibák számát, és akkor nem lehet gondunk. Bízom a csapatban, győzni megyünk Debrecenbe, és ha sikerül elhozni a három pontot, akkor az nagy löketet adhat az önbizalmunknak! – nyilatkozta telefonos megkeresésünkre Bencsik Roland.