Bajnokok Ligáját megjárt játékossal erősítettünk

A Dunaújváros csapatából csatlakozott az SG Kecskemét Futsal keretéhez két játékos, akik rutinjukkal még tovább segíthetik Koós Károly legénységének felsőházi szereplésének álmait.

A mezőnyjátékosok közé érkező 25 esztendős Klacsák Bence magyar bajnoki címmel büszkélkedhet, a 2017/18-as évadban a Győr együttesével részt vett a Bajnokok Ligája négyes döntőjében. A felnőtt válogatottban eddig 51-szer húzhatta magára a címeres mezt. 2016-ban részese volt az Európa-bajnokságra kijutott magyar együttesnek.

Kapus poszton a 27 éves Rigó Lászlóval erősödik a keret. Alapítója volt a dunaújvárosi futsalcsapatnak. 2013 óta folyamatosan az élvonalban véd. Bajnoki és Magyar Kupa ezüstérmet szerzett a Dunaferr együttesével.

A két játékos közös megegyezéssel bontott szerződést a dunaújvárosi csapattal, átigazolásukra a januári időszakban kerülhet sor, ezután léphetnek pályára bajnoki mérkőzésen, de már a héten megkezdték a közös edzéseket az SG Kecskemét Futsal csapatával.  

-Két fiatal, ám nagy rutinnal rendelkező játékost sikerült Kecskemétre csábítanunk, tovább bővült a válogatott játékosaink sora, ami jól jelzi, hogy Kecskemét felkerült az ország futsaltérképére – mondta Koós Károly vezetőedző. – Mindketten jelentős erősítést jelentenek számunkra. Várjuk már a januárt, hogy az átigazolásuk hivatalossá válhasson, és  bajnoki összecsapáson is pályára léphessenek kecskeméti színekben.

A képen balra Rigó László, jobbra Klacsák Bence.