Az Aramis ellen térnénk vissza a győzelem útjára

Közel egy hónap kihagyás után folytatódik a pontvadászat az SG Kecskemét Futsal együttese számára. Hétfőn 19 órától az Aramis SE lesz a vendége a kék oroszlánoknak a Messzi István sportcsarnokban.

A két együttesnek idén három összecsapása volt a bajnoki évadban, és a budaörsiek bizony sok borsot törtek már a hírös városiak orra alá. Az alapszakaszban pont az Aramis elleni döntetlen pecsételte meg az SG Kecskemét Futsal sorsát, és nem sikerült kivívni a felsőházi rájátszást. Legutóbb pedig az alsóházban csaptak össze a felek, és a zöldmezesek örülhettek a három egységnek (4-2).

Mindkét gárda búcsúzott a napokban a Magyar Kupától. A Kecskemét a tavalyi címvédő Veszprémmel szemben maradt alul a párharcban, míg az Aramist a Haladás múlta felül.

Darko Ristic játékos-edző várakozásai: Természetesen csalódottak vagyunk, hogy nem jutottunk be a Magyar Kupa négyes döntőjébe, mert nagyon szerettünk volna hazai közönség előtt éremért játszani ebben a sorozatban. Most viszont már nem szabad a múlton rágódnunk, a következő feladatokra kell koncentrálnunk. Az Aramis egy erős csapat, ezt már mi is megtapasztalhattuk számtalanszor, kemény összecsapásra számítok. A kupameccs után a frissítésen volt a hangsúly, ezután pedig kifejezetten már a budaörsi alakulatot elemezzük, hogy sikeresek legyünk ellenük hétfőn. Biró Attilára nem tudunk sajnos számítani eltiltás miatt, de úgy gondolom, hogy vagyunk olyan erősek mentálisan és fizikálisan, hogy hiányában is jó eredményt érjünk el. Mindent megteszünk a győzelemért, bízom benne, hogy ahogy legutóbb, most is sokan eljönnek majd, és szurkolnak majd nekünk!

SG Kecskemét Futsal – Arami SE
Férfi futsal NBI alsóház 7. forduló
2022.04.25., hétfő 19:00
Messzi István Sportcsarnok

Aktuális tabella ide kattintva


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft

A live stream keretein belül érdemes már 18:45-kor csatlakozni azoknak, akik nem tudnak kilátogatni személyesen, mert a szerkesztők felvezető műsorral készülnek ezúttal is!